Merhaba anladığım kadarı ile siz tam destekli bir hizmet istiyorsunuz sadece hosting sağlayıcı hizmetini verip geri çekilen bir hizmet istemiyorsunuz.

Size şöyle bir tavsiyem var öncelikle vds kiralamalısınız hosting yada reseller asla işinizi görmez. Web yazılım hakkında da sizlere destek verebiliriz.

Bizler ile iletişime geçmeniz rica olunur ayrıca yeni oluşturduğumuz vds paketlerinide incelemenizi tavsiye ederiz.
https://www.r10.net/vps-hosting/14812...andirmali.html

Saygılar kolaylıklar gelsin.
lutfucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belirtmek istiyorum, sadece hosting hizmeti değil istediğimiz, script ile birlikte wistia.com benzeri bir sistem istiyoruz.
lutfucan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş yerimizde bulunan 100+ personelin izleyeceği bir video eğitim sistemi gerekli. Sistem şöyle çalışacak;

1-Videolar tamamen sağlık sektörü üzerine, eğitimi içerikli ve telif sıkıntısı yok.
2-100 civarı video hazır bunlar zamanla artabilir. Ortalama 8-10 mb boyutunda videolar.
3-Her personele bir kullanıcı açılacak.
4-Kullanıcı istatistikleri takip edilebilecek (hangi kullanıcı hangi videoyu izlemiş, kaç dakikasını izlemiş gibi)

Böyle bir sistem için araştırma yapıyoruz, wistia.com gibi daha kullanımı basit ve türkçe bir sistem arıyoruz. Anlaşılacağı üzere, bant genişliği ve depolama alanı çok fazla olmayabilir. Tavsiye ve böyle bir sistem varsa fiyat bilgisi bekliyorum.