Güzel ben beğendim

Yani sadece içeriğe odaklanacaksak eğer oldukça iyi diyebilirim. Boldladığın kelimelerde çok yerinde örnek vermek gerekirse.
kesilmemelidir kelimesini boldlamışsın.Bu arama motorları için değil aksine ziyaretçi için boldlanmış. Üstelik bu tarz boldlanmış kelimeler hedeflenmiş içerikten sizi kurtarır.
*
Bol bol sıvı tüketin Listelerin başlıklarınıda boldlamışsın buda güzel.Amaiş etiketlere filan gelincebozulmuş sistem. Bir kere sütü kelimesi etiket olarak eklemek yanlış. Aşağıdaki tüm etiketler bence yanlış. Etiketleri bir alt kategori olarak düşün. İnsan bir alt kategorisinde sadece bir makaleye yer verirmi ? Bir etikete tıklandığında ziyaretçine minimum 3-4 sonuç vermeye gayret et.
Yani ben senin makaleni begendim. Gerçi anne olanlar daha iyi yorumlarla. Ama bu sayfanın başarısı biraz zor görünüyor.
Öncelikle google analitik veya yandex metrica kullanıyorsun sağ sidebar ve üst navigasyonun bir click map haritasına bak. Bu sana sağ sidebarın aslında ziyaretçilerin tarafından pek tutulmadığını gösterir. Ayrıca google analitikten akışlara bak bu sana birçok ipucu verir.
Öncelikle sitendeki arama kısmına agırlık ver insanlar bu tarz sitelerde çok fazla arama yaparlar. Aramaları kayıt et daha sonra bu aramalardanda iyi makale başlıkları ve kelime bulursun.
Günlük buçların yerine güzel bir modül yazdırabilirsin. Burası en önemli yerlerden birisi ve sen burçlara yer vermişsin. Eminim sitenin tek sayfa ziyaretleri çok fazladır. Okuyan çıkar herhalde

Öncelikle benzer yazıları senin belirlemen ve her makaleye alakalı yazıları orda çıkarman sayfanın başarısını çok fazla etkiler.
Mesala anne sütünü artdırmanın 10 püf noktası ? makalesinde benzer yazılar şöyle olsaydı eğer
Saraçoğlu yazdı : Anne sütünün önemi ve artdırmanın yolları ?
Anne sütünü artdıran denenmiş 10 yöntem ?
Gebelik hamilelik haftası hesaplama ?
Bebeğiniz için harika farklı isimleri listemiz
Doğumdan sonra güzellik ve kilo problemlerini çözmeniz için öneriler ?
v.s. vs.
Şimdi hangi sayfa semantic açıdan daha anlamlı veya hangi sayfa kullanıcı açısından daha faydalı ? Veya hangi sayfa daha paylaşılabilir.
Markalaştırma
Kullanılabilirlik
İşlevsellik
İçerik
Web site içeriği yukarıdaki maddelere göre çok iyi irdelenmelidir. Örneğin markalaştırma ölçeği altında Ziyaretçilere akıllarında yer edecek ve unutmayacakları bir kullanıcı deneyimi yaşatma durumunuın irdelenmesi parametrelerin ne şekilde irdelendiğini ortaya koymaktadır.Böyle birşey pek mümkün değil ama

literatürde kıstas budur.
Kelime ve keywords bulmak için mevcut kelimede sıralamaya giren web sitelerin içeriklerindeki kelimelerin ağırlıklarından bulabilirsin. Bunu yapamıyorsan normal herkezin yaptığı gibi google adwords keyword v.s. , trend v.s. gibi araçlarlada bulabilirsin. Veya searchmetrics üyeliğin varsa rakiplerinin tam doğrulukla olmasada hangi kelimelerden hit aldığını öğrenip ona göre işlem yapabilirsin.