LemaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Yanlış anlamazsanız 1-2 şey söylemek istiyorum. Ve ilk baştan bunu altını çizeyim bu işte yeniyim. Şimdi ben de 2 gün önce internet sitem için adsense aldım ve daha ilk günden TBM'yi 0,14 ile kapattım. Dün(04.08.2015) ise aynı şekilde 0,14 ile kapatttım. Fikir olarak paylaşabileceğim tek şey sanırım yanlışlıkla bazı şeyleri doğru yapmış olmam

Yeni adsense almamın kazançla etkisi var mıdır bilmiyorum ama siz de alternatif olarak(haberciler için konuşuyorum) domain değiştirebilirsiniz. Gerçi bunu genelde erişim arttırmak için yaparlar ama bir de adsense için denemenin zararı yok. Veya başka bir seçenek yakın çevrenizden birinin adresiyle tekrardan adsense alıp başka bir site için bir de o şekilde TBM'yi deneyebilirsiniz. İllegal bir şey yapmayacağınız sürece pinin geleceğini ve adsense ödemesini alacağınızı düşünürsek aslında 2. seçenek çokta mantıksız değil. Çünkü,aksi takdirde TBM düşünce insanlar illegal şeylere yöneliyorlar ve kazandıklarını da riske atıyorlar. Benim fikrimce yeni adsense olayı veya yeni domain olayı daha az riskli bir durum.

Aktarabileceklerim bu kadar eminim benim gibi olanlar da vardır. Onlar da bildiklerini,yaşadıklarını ve gözlemlerini paylaşırsa bence bir çözümü bulunabilir. Kimilerine yardımcı olabildiysem ne mutlu r10 ailesine

Aşağıdaki resmi hava atmak için atmıyorum ki zaten sektörüme göre hava atılacak rakamlar değil. Lütfen yanlış anlaşılmasın.

Not : Yukarıdaki kazancı 5.5-6k civarı tekile aldım. 4 Ağustosta olanı.

Not 2 : Yazıların hepsini okuyamasam da çoğunu okudum. Benim olayım sizinkilere nazaran çok farklı olduğu için bu yazıyı yazma gereksinimi duydum.

Not 3 : An itibariyle bir AdSense bakayım dedim TBM için ve 0,2 olarak gördüm. Arkadaşlar bence bir deneyin denemekten zarar gelmez.
Sektör nedir hocam?