scout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar gördüğüm bu tablo gerçekten "insanlık hala ölmedi" dedirtiyor bana. Herkese tek tek cevap veremiyorum. Allah cümlenizden razı olsun inşALLAH. Herkes bir şeyler yapmak istiyor, yardım etmek istiyor inanın dışarıda bu şekilde dostluk, insanlık yok.

Gerek eleştiri, gerek fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayat böyle işte. Sabah bismillah dedim işe başladım stres sıkıntı. Şimdi o stres sıkıntıdan eser yok. Gerçekten teşekkürler.

Biliyorum karınca kararınca hepiniz bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Hepsini almış, kabul etmiş gibi oldum. Rabbim cümlenizin gönlüne göre versin inşALLAH.
Gelen Nasibiyle geliyor kardeşim bunu unutma 9 aylık bir kızım var ve hayatımın en berbat döneminde geldi dünyaya yavrucak. Binlerce şükür o geldikten sonra herşey bambaşka bir hal aldı... burdan anlatmaya ne gücüm ne vaktim yeter. Çok uzak sayılmayız. Niğde'de bir eviniz var bunu unutmayın. Başımızın üstünde yeriniz var. o damdan ben düştüm bilirim.... konuşmak görüşmek istersen gerek maddi gerek manevi yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim...