manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun bende yenı babayım 6 ayımıza girdik şirketinin ödeme politikası aynı şekilde devam ederse sıkıntı sürecek gibi adanadan ayrılmayı düşünmüyormusun mesala istanbulda ailenın yanında sanırım bu günleri daha cabuk atlatabilirsin
Dostum, Adana'ya yerleşmeden önce kurulu bir düzenim zaten vardı. Haziran ayında nişan yaptım toplamda 15.000'e yakın masrafım oldu. Benim nişamını hemen ardından kardeşimde nişanlandı. Ben evlendim o da askere gitti. İstanbul buradan çok daha zor. Orada doğdum büyüdüm, piyasayı çok iyi biliyorum. Buradaki imkanları orada bulacağımı düşünmüyorum. Adana'da ki tek talihsizliğim bu şirkete girmekle oldu. Fakat o zaman başka çaremde yoktu. Acilen sigortalı bir işe girmek durumundaydım.

Eğer maaşımı düzgün, gününde alabilsem bu sıkıntıların hiç birisini çekmem. Gününde alamadığım için borçlarımı, kiramı ödeyemiyorum. Üst üste bindiği içinse sıkıntı yaşıyorum. Elbette burada kalıcı olmayacağım. Daha iyi bir iş bulana kadar, en azından güveneceğim, sağlam ve kalıcı bir iş olana kadar burada durmak zorundayım.

Malum bebeğim geliyor Allah'ın izniyle. Her şey net olmadan buradan ayrılmam mümkün değil.