Arkadaşlar elimde bir form var wordpress için kullandığım bu form üzerindeki bilgilerin toplamını tek seferde aratmak istiyorum şöyleki
<form action="<?php bloginfo('siteurl')?>/" method="get" id="searchform" class="searchform searchford-live" autocomplete="off">
<div class="emlak-ara-icerik-yazi"> Ad Soyad : <input type="text" value="" name="s" id="s" class="emlak-ara-text-box"></div>
<div class="emlak-ara-icerik-yazi"> Mahalle : <input type="text" id="s" value="" class="emlak-ara-text-box1"></div>
<div class="emlak-ara-icerik-yazi"> Sok - Cad : <input type="text" id="s" value="" class="emlak-ara-text-box2"></div>
<div class="emlak-ara-icerik-yazi"> No : <input type="text" id="s" value="" class="emlak-ara-text-box3"></div>
<br>
<div class="arama-buton">
<input type="hidden" name="sf" value="1456" >
<input type="submit" id="searchsubmit" value="EVRAK ARA" class="butonarama b12 bturkuaz">
</div>
</form>ben şunu istiyorum örnek olarak kişinin formda doldurduğu tüm verileri tek seferde arama örneğin
http://siteadi.com/?s=adsoyad+mahalle+sok+no
şeklinde olmasını istiyorum kişinin tüm text boxlara girdiği veriler arada + olacak şekilde birleştirilip arama kısmına yazılsın arada girmediği text box olursa hiç veriye yansımasın umarım anlatabilmişimdir