constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazmayı unuttum. Bu geçersiz tıkların reklamverenlere iade edildiği mesele kafamı kurcalıyor. Neredeyse her yayıncı mutlaka her ay geçersiz tık yüzünden belli bir kazancı Google'a iade ediyor. Google da bu parayı reklamverene geri verdiğini söylüyor ama bu zamana kadar hiç bir reklamverenin çıkıp da bize bu ay şu kadar para iadesi yapıldı yada reklam harcaması olarak iade edildi dediğine şahit olmadım. Ülkemiz de olmasa da aslında Amerika'da Google'un şeffaflık ilkesine aykırı hareket ettiği ve haksız kazanç elde ettiğine dair dava açılsa büyük açmaza girer.

Sen o parayı hangi şirketlere iade ettin? Aylık iade miktarı nedir? Yıllık iade miktarı nedir? Para olarak mı yoksa reklam bütçesi olarak mı iade ediliyor? Bu sorulara cevap vermesi istense sanırım bayağı bir tazminat ödemek zorunda kalır. İnşallah birileri bir dava açar da haksız yere gasp ettikleri parayı ödemek zorunda kalırlar.
Bana şimdiye kadar Adwordstan hiç geri iade yapılmadı. Ama en çok kazandığım aylarda dahi kesinti en fazla 60 tl civarı oldu. Benim ile aynı miktarlar da kazanan Arkadaşların 400-500 tl kesinti yapıldı yazdıkların gördüğümde hem çok şaşırıyor hem çok üzülüyordum.

pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı hitler bende de var ama düşüş olmadan önce 20 ila 50 tl arasında kazanıyordum günlük. düşüşten sonra 6 tl 4 tl falan kazanamya başladım. deli olcam. siz yine 17 19 tl kazanıyorsanız dua edin
Bu arada sizlerin kazancı gerçekten çok kötü seviyelerde. Benim akşam üstü olduğu saatlerde 10 k ziyaretçi 30 k sayfa gösterimi olduğunda kazancım 80-120 lira arası değişiyor. Tbm ortalama 12-14 arası to 2,70-3,30 civarı oluyor. Bu arada Sosyal ağlardan gelen Trafiği artırmazsanız To ve Tbm değerleriniz düşer bilginize.

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@nazar1973 abla aslında bu soruyu sana sormak lazım. Senin kazanç şu son aylarda nasıl seyrediyor?
Ne sen sor ne ben söyleyeyim diyeceğim ama benim derdim Adsense den ziyade Facebookla. Kış aylarında kazandığım paranın yarısından daha az kazanç elde ediyorum. Hit olarak kış aylarında günlük toplam 35-50k arası olan hitim şu aralar günlük 15-17 k arası değişiyor. Benim sıkıntım Facebook yaklaşık 90 bine yakın takipçim var ama siteye gelen ziyaretçi saysı Facebooktan gelen 2000-3000 bin kadar ancak. Bu aralar Face coştu zira kazandırmak yerine ancak kendi kazanıyor durumun da.

zerare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nazar ablamiz da kan agliyor.
Bak arkadaş nasıl biliyor Reklamverenler azaldı ve çok alakasız reklamlar çkıyor. Yemek tarifine bakıyorum kıllı bedenini traş eden bir adamın reklamı Diyet sayfama bakıyorum tek,tek Orada da yemek Tarifi Yani reklamlara tıklayanlar ya yanlışlıkla ya da bana acıdığından tıklıyorlardır Bakalım Okullar açılnca yavaş,yavaş bu durum düzelir diye umut ediyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:42:42 -->-> Daha önceki mesaj 19:41:13 --

cess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün mobil için tepeye 300x250,336x280 koymak yasaklandı bittik desek yeridir iyice...
Tepe derken Headerin üsüne mi? Yoksa menü altına mı?