Sorgunalpsolar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün zaten piyasadaki tek ürün,bizde zaten o gaz ithal edilmesin diye bu ürünü satıyoruz ve uyguluyoruz.Yeterli bilgi derken başlıkta hepsi yazıyor zaten.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:27:27 -->-> Daha önceki mesaj 17:25:10 --

Bölgemizdeki montajları biz yapıyoruz + yol ücreti ile heryere kurulum yapıyoruz.Bunun yanlış montaj yapılacak birşeyi yok girişi çıkışı belli zaten.
Valla hocam ben sizin kadar basit bakmıyorum olaya
Sıfır binada sıcak su tesisatı ile soğuk su tesisatını ters bağlayan mı dersin
Elektrik topraklama kablosunu sadece boru içinden çekip prize bağlayan diğer ucu buatta açık bırakan mı dersin
Hali hazırdaki tesisattaki doğru su bağlantısını ters bağlayanından çamaşır makinesi musluk bağlantısını paralel bağlayıp şebeke suyu basıncını bile kontrol etmekten aciz ustalar var memlekette bağlayamaz kombi bozuk der sen uğraşırsın

Bilmiyorum ürünü tek siz mi getiriyor ve satıyorsunuz ama iyi bir satış pazarlama akabinde deneyimli bir satış sonrası destek ve tam donanımlı bir servis ile her bölgeye yetkili servis kurmadan bu ürünü pazarlamayın.

Anlattığınız kadarıyla güzel bir ürün ama bu ürünü alın mahallenizdeki elektrikçi ali usta yada doğalgazcı osman ustaya bağlatın derseniz ürünü hiç edersiniz.