İlçemizin en büyük olmasa da(diğer sayfa üye çektirdiği için) etkileşimi en iyi olan Facebook sayfasının sahibiyim. İlçedeki haber sitelerinin okunma sayılarıyla bile sayfadaki gönderilerin etkileşimini karşılaştırınca onlardan bile etkili bir sayfa, her neyse. Bu sayfada bir arkaşımın ailesine ait olan giyim mağazasının reklamını yaptım. Gönderinin altına "neden reklam yapıyosunuz, yapmamalısınız, yapamazsınız" tarzında yorumlar geldi 2-3 tane ve bunları sildim. O yorumlardan birinin sahibi de celalleniyo, kendi profilinde olur olmadık şeyler yazıyo orada detaya gerek yok, ben de bunu dün savcılığa verdim hakaret ve iftiradan. Bugün de yine karakola gittim. Uzlaşmak istiyo musun gibisinden bir şeyler sordular istemediğimi, şikayetçi olduğumu belirttim.
Çünkü; bunlar da beni maliyeye şikayet etmişler(maliyeciler vs demedi başkasından duydum). Karakolda ifade filan verdiler, gelip benden bir özür bile dilemediler, kendi profillerinde de hala o gönderi duruyor.
Sormak istediğim mevzu da o. Ben arkadaştan 10 lira para aldım sadece sponsorlu gönderi açmak için. Kendimden 14 lira harcadım. Enpara %50sini iade ediyor zaten her neyse. Şimdi bunlar beni maliyeye şikayet ettiler ya, ne olur bundan sonra? Bilgisayarımı alıp incelemek filan isteyebilirler mi? Büyük ihtimal banka hesaplarımı vs inceleyecekler. Facebook sayfasında reklam yapıyo diye şikayet ettiler, belki maliyeciler filan tanıdıklarıdır başka şeylere bulaştırmasınlar beni... Ya da bulaştırsınlar yanlış bir şey yapmadığım için her şeyin cevabını verebilirim de yine de danışmak istedim, karşıma beklemediğim bir şey çıkarsa dumura uğramayayım orada.
Şimdiden teşekkürler.