9k sayfa gösterimi, 25k reklam gösterimi 37 TL gelir nisan da - TBM Ayın ortalaması 0.15
8k sayfa gösterimi, 22k reklam gösterimi 38 TL gelir mayıs TBM Ayın ortalaması 0.16
5k sayfa gösterimi, 15k reklam gösterimi 36 TL gelir haziran TBM Ayın ortalaması 0.16
8k sayfa gösterimi, 22k reklam gösterimi 35 TL gelir temmuz - 7 tummuzdan sonra düşüş başlıyor.
8k sayfa gösterimi, 22k reklam gösterimi 20 TL gelir, 28 temmuz TBM Ayın ortalaması 0.13
8k sayfa gösterimi, 22k reklam gösterimi 21 TL 3 ağustos TBM Ayın ortalaması şuana kadar 0.12
TBM 0.15 - 0.20 arasından 0.10 - 0.15 arasına düştü.
Verileri ay içerisinden benzer gösterimlerden seçtim.
Benim yorumum ise, firmaların bu aralar ayırdıkları bütçeler düştü. Rekabet biraz azalmış gözüküyor.
Piyasa canlanır ise ilerleyen günlerde inş yükselir. Google kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, tamamen reklam veren firmaların oluşturduğu piyasa rekabetindeki düşüş. Bu döneme denk gelmiş olabilir. Umarız ilerleyen günlerde daha çok para harcarlar
Bunun nedeni de, firmaların strateji değişiklikleri, facebooka yönelme, hükümetin kurulamamış olması, terör, piyasadaki değişik faktörler vs. bir çok şey olabilir.