Allah yardımcınız olsun hocam, hangi market bu pm alabilir miyim merak ettim.
maaş ne kadar alıyorsun bilmiyorum.Forumdan bir adamla çalışıyordum 43 yaşında kirasını ben gönderiyordum benim sitelere içerik giriyordu.Evinde çalışıyordu.Bende wp siteler var sana site listesini göndereyim kafana göre günde at. haftada benden 50-100 tl çalışır.Benim gibi 5-6 adam toplanalım.Arkadaşa en azından iş bulana kadar yardım edelim.5 kişi haftada 75 tl versek ortalama sana 375 tl yapar çarp 4 le.1500 tl eder.Sigortanı isteğe bağlı yaparız.215 tldi en son ne oldu bilmiyorum 1250 tl ile kiranı vs masraflarını halledersin arkadaşım.
Bu forumda bu duyarda olacak 4-5 kişi daha bulalım.Bu rakamlar bizi üzmez arkadaşlar.Arkadaşda kabul ederse ilk ben varım.Geriye 4-5 kişi daha kaldı.Verelim sitelerimizi günlük konu atsın arkadaş.İlk konu eklemesinden mütevellit.Hemen haftalık ödemesini geçelim.Hanımı sen ikna et evinde internet varsa evden idare et madem çocuk olacak.Bez vs yardımında bulunuruz hocam.Bu forumda böyle arkadaşlar çıkacaktır.Zamanında çok aç kaldık yol parası bulamadık.Forumu davet ediyorum bu konuya.
Duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Çalışmak ayıp değil dostum. Elime bir takım çantası alırım, tüm gün şirket şirket gezerim, var mı bozuk bilgisayarınız tamir edeyim derim 3-5 kuruş neyse rızkım yine de çıkar. Ancak hazmedemiyorum artık. Kendi hakkımı almak için dahi eşşek gibi milletin peşinden koşuyorum. Çalışırken gece gündüz koştururken her şey iyi, para isteyince düşman oluyorsun. Tekrardan teşekkür ederim.
Hocam işin açıkası allaha havale etmeniz ile eşinizin doğum masrafları karşılanmaz biraz sert olacak belki ama siz dersinizi almamışsınız ki hala böyle firmaya karşı yumuşak davranıyorsunuz 6 aydır sizi oyalayan firma'ya böyle davranır iseniz onlar sizi yine aynı şekilde oyalar lütfen kendinize gelin
Elimden bir şey gelmiyor. Hadi şimdi buradan ceketimi aldım çıktım yarın ne yapacağım? Nasıl iş bulacağım, sigortam nasıl işleyecek? Mecbur diyorum şu anda, mecbur hissediyorum kendimi. Form doldurdum kaç yere, haber bekledim fakat cevap yok. İş konusunda sıkıntılı bir memleket adana.
özgün makale yazıyorsa arkadaş, günlük 300 kelimeden 3 haftada 300 kelimeden 21 makale alırım ( moda ile ilgili kelimeleri ben veririm ) haftalık 100TL ödeme yaparım
Teşekkür ediyorum ancak vakit bulamıyorum. Allah razı olsun.
Abi Allah yardımcın olsun.
Teşekkürler kardeşim.
Allah yardımcınız olsun hocam, hangi market bu pm alabilir miyim merak ettim.
Amin, ecmain.
Maddi Durumu iyi Olan Forumdaşlarımızdan Biri Keşke Yardım Etse Arkadaşa,Çok Üzüldüm.Alllahım Kısa Sürede Elini Bollaştırır İnşallah.
Dostum benim teşekkür ediyorum. Amin cümlemizin inşALLAH.
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Teşekkürler.
Merhaba
İşkurdan arkadaşımla konuştum, şikayet edebileceğini söyledi. Yanında şahit getirise iyi olur dediler ama sanırım özel sektörde ve yeni girdiğin işinde ileriki zamanda sorun olabilir sana.
Bence git işkurdan tek başına şikayet et, kimlik gizlenmesi talep edebilirsin diye düşünüyorum. Gerekirse işkurdaki arkadaşlarıma yönlendirebilirim.
İş yeri gr--se-i sanırım. ya da pm atarsan sevinirim.
İşkurda tanıdık ararsan PM atman yeterli.
adliyenin karşısındaki kucuk işkura gitmen lazımmış, Hiltonun oradaki değil.
Dostum şikayet etsem ne çıkacak, ne zaman sonuçlanacak? O zamana kadar düzgün bir iş bulabilecek miyim? Ben kıdemli değilim ki burada. Bugün kafaları esse çıkartırlar işten. Ne tazminat alabilirim ne de paramı gününde kurtarabilirim. Tekrardan teşekkür ediyorum.