limonluck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam şirketim kurumsal ve izin almam mümkün değil yani imkansız olmasa izin alırım ama imkansız banka kartı olduğunu bilmiyorlar yolda sorun çıkmasın diye belirtmiyorlar sadece kargo olarak biliyorlar daha önce arkadaşımada gelmişti annesi kapıda yakalayıp almıştı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:19:02 -->-> Daha önceki mesaj 13:18:13 --

kurtköy hocam pendikteysen sen alsana bana ulaştırırsın valla çok makbule geçer ben sana takip numarasını veririm
bende altunizade çalışıyorum da bu şeref yoksunları 2 kere eşim evde olmasına rağmen kapıya kağıt yapıştırıp gitmişler ptt pendik merkez postanede tekmeli tokatlı kavga ettim de geçen hafta... o yüzden sordum.. adamlar kat yürümemek için gelip alsınlar olayı yapıyorlar.. az kaldı pendikteki tüm postacılara saldırıcam...

hocam pendikte olsam alırdım yardımcı olurdum da maalesef bende sabah 7 akşam 6 altunizadede çalışıyorum. eşin dostun annen baban abin kardeşin arkadaşın yok mu? senin kimliğinle gitsin her türlü alır.. yok yasak diyebilir şunu desin, bakın postacı kapıya bırakıp gitti 2 oldu bu arkadaş getirmiyor abimde çalışıyor gelemiyor rica ediyorum desin ordaki memur iyi adam verir kargoyu..