maaş ne kadar alıyorsun bilmiyorum.Forumdan bir adamla çalışıyordum 43 yaşında kirasını ben gönderiyordum benim sitelere içerik giriyordu.Evinde çalışıyordu.Bende wp siteler var sana site listesini göndereyim kafana göre günde at. haftada benden 50-100 tl çalışır.Benim gibi 5-6 adam toplanalım.Arkadaşa en azından iş bulana kadar yardım edelim.5 kişi haftada 75 tl versek ortalama sana 375 tl yapar çarp 4 le.1500 tl eder.Sigortanı isteğe bağlı yaparız.215 tldi en son ne oldu bilmiyorum 1250 tl ile kiranı vs masraflarını halledersin arkadaşım.
Bu forumda bu duyarda olacak 4-5 kişi daha bulalım.Bu rakamlar bizi üzmez arkadaşlar.Arkadaşda kabul ederse ilk ben varım.Geriye 4-5 kişi daha kaldı.Verelim sitelerimizi günlük konu atsın arkadaş.İlk konu eklemesinden mütevellit.Hemen haftalık ödemesini geçelim.Hanımı sen ikna et evinde internet varsa evden idare et madem çocuk olacak.Bez vs yardımında bulunuruz hocam.Bu forumda böyle arkadaşlar çıkacaktır.Zamanında çok aç kaldık yol parası bulamadık.Forumu davet ediyorum bu konuya.
özgün makale yazıyorsa arkadaş, günlük 300 kelimeden 3 haftada 300 kelimeden 21 makale alırım ( moda ile ilgili kelimeleri ben veririm ) haftalık 100TL ödeme yaparım