ZackWrd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya belki çok tecrübelisiniz tamamda artık 'Yaz aylarından geçer' lafı klişe oldu. Belli bir sorun var. Yaz aylarında hitlerimiz düşse diyeceğizki sorun yaz aylarından ama herşey aynı gidiyor hitler gün geçtikçe artıyor siteye girenler çoğalıyor kazanç yerlerde. Bana bunun mantıklı izahını yapın ondan sonra bu sorun yaz aylarından dolayı diyin bende tamam diyeyim.

Herkes tatildeyse sitemizde dolanan robotlar olmalı eğer yazdıklarınız doğru ise.
Dostum olan şu ki; paranı adsense vermiyor adsense sadece aracı (solicitation partner). Yani senin paranı reklam veren şirketler veriyor. Ancak o firmalar insanlar tatil diye yaz aylarında reklam kampanyası düzenlemiyor. Bu yüzden de sitende çıkan reklamlar ya alakasız oluyor ya da sistem reklam çıkarmakta zorlandığı için yabancı reklam çıkarıyor. Bu yüzden anlamsız veya remarkating reklamları sitende gözüküyor haliyle de gelirin 4-5 kat düşüyor.

Şimdiki lafım ise burada bir ton dünya cahili R10 arkaşalarıma;

Adsense aracı kuruluştur. Örneğin; Beymen google'a para verir google'da bize verir. Adsense bitti lafı dünyanın en cahilce lafıdır. Şayet Beymen internetten reklam vermeyi bırakırsa; senin günlük 100TL kazanan sitenden önce milyar dolarlık google batar güzel kardeşim

NOT: Hükümet kurulmadı diye gelir düştü diyenleri hayretle izliyorum Hadi dediğiniz gibi olsun konut reklamlarını çıkaralım, sonuçta 200bin liralık eve girmek istemez kimse bu belirsizlikte. Ama bunun dışında çıkan; zayıflama ilaçları-ayakkabı-elbise gibi ürünleri almak için hükümetin kurulması bekleyen varsa zaten girmesin benim siteye. Ülkenin %40,8'i böyle düşünüyor sanırım