aaaaaa
emerald adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

1-
Soru: Yazdığım admin panelin kullanım hakkı kime ait olacak? Kendi işlerimde de kullanabilecek miyim yoksa tüm haklarını almak istiyorsunuz musunuz?
Cevap: Haklarını almak istemiyorum sorankı işleriniz de de kullanabilirsiniz. Fakat Temaların hakları bana ait olacak.. Yani panelin üzerine giydirdiğiniz temaları kullanamazsınız ama paneli istediğiniz başka bir temaya giydirerek kullanabilirsiniz..

2-
Soru: İstediğiniz sadece içerik ekleme şeklindemi yoksa ürünler, ürün fiyatları vs. olacak mı? Kısacası lazım olan tüm modülleri listelerseniz memnun olurum. Mesela hakkımızda yazısı ile misyonumuz yazısı aynı altyapıyı kullanan sistem iken resim galerisi farklı bir modül.
Cevap: Temadan temaya değişecek bir özelliktir. Kimi temada ürünler kısmı olacak kiminde olmayacaktır.

3-
Soru: İşlere ait tüm resim, yazılar, adres telefon vs. bilgileri ilk teslim sırasında sizmi gireceksiniz ben mi? Yani sistemimi teslim edeceğim yoksa sistem + içerik yöneticiliğinide yapacak mıyım?
Cevap: Siz sadece temayi yapacaksınız gerekli bilgileri ben gireceğim.

4-
Soru: Yaptığım siteleri referanslarım arasında gösterebilecek miyim?
Cevap: Gösterebilirsiniz.

5-
Soru: İş teslim süresi kaç gün istiyorsunuz?
Cevap: Eğer bütçeme uydurabilir başlarsam panel konusunca 1 hafta temalar konusunda en kısa süre neyse o sizi de yok 1 gün yok 5 gün diye sıkıştırmam iş düzgün olsun yeterli. 1 Haftada olabilir 2 Haftada ki o kadar uzayacağını sanmıyorum.

6-
Soru: Genele hitap eden bir sistemmi olacak yoksa sektörel farklar olacak mı?
Cevap: Tasarımdan tasarıma değişecek genele hitap eden bir firma siteside olabilir bir mobilya ya da avize satan bir firmaya yönelikte olabilir.