nazar1973 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz doğru olabilir. Zira bu büyük üşüş sadece yaz veya gündem ile ilgili olamaz. Her yaz düşüş olurdu ama ona göre hitlerde düşüş olurdu. Bu arada Reklamlar çok geç açılıyor bence en büyük gelir kaybının sebebi bu.

Facebookta da durum aynı. Hatta Facebook 8 Haziranda business Arayüzü ile birlikte bir çok şeyde değişiklik yaptı. Örnek 100 liralık reklama eskiden 250 lira gelir getiren Facebook reklamları şimdi 100 liraya 20 lira bile gelir sağlamıyor. Zaten Faceden de Kış aylarında ki hitler hali ile yok.

Az önce de belirtiğim gibi bakın Facebook bölümüne millet kan ağlıyor. Artık Face öyle binlerce ziyaretçi göndermiyor. Millet aksine Google Adwordsa yöneliyor ama o da ancak verdiğin kadarını kazanıyorsun. Yani oraya 100 liralık reklam verdiysen Adwordstan gelenlerin kazancı 75-80 lira arası 25 tl kadar zarar oluyor. Ama çok yakında Okullar açılınca Face ve Adwords arasında rekabet artacak ve bu inşAllah bizlere iyi oranda yansıyacak.

Arkadaşım durumunuz gerçekten çok kötüymüş,çok geçmiş olsun. Benim 10-12 k arası tekil olduğu zamanlar gelirim 70-80 arası oluyor ben ona az diyorum (Kış aylarına göre az) sizin için üzüldüm. İnşAllah en kısa sürede düzelir siz de bizler de rahatlarız.

Az önce de belirtiğim gibi bakın Facebook bölümüne millet kan ağlıyor. Artık Face öyle binlerce ziyaretçi göndermiyor. Millet aksine Google Adwordsa yöneliyor ama o da ancak verdiğin kadarını kazanıyorsun. Yani oraya 100 liralık reklam verdiysen Adwordstan gelenlerin kazancı 75-80 lira arası 25 tl kadar zarar oluyor. Ama çok yakında Okullar açılınca Face ve Adwords arasında rekabet artacak ve bu inşAllah bizlere iyi oranda yansıyacak.

bu konuna hiç katılmıyorum. tbm yi 0.5 kuruşa çekmezlerse şaşma rekabet yapıyoruz biz diyip reklam fiyatlarını düşürüler ve webmasderlerin sonu gelir.

eskiden tık başına 5 cnt 8 cnt veriyor diye aglıyorduk şimdi bakıyorum bu oranlar yarı yarıya düşmüş allah sonumuzu hayır eylesin

bu adworsu almaya devam ettikce google her 2 ayda bir guncelleme yapar. webmasderlerle parmagı ile oynar ben almıyorum hiç bir siteme altımdakı arkadaşlar senelerdir aliyorlar soruyorum neden aliyorsunuz seoya faydası varmış aynı kelimede 4 sitem var ilk sayfada adwors verenler altımızda))

google afedersiniz salakmı onları yukarı cıkaracak paralarını alıyor hergün arkadaşların