8 Temmuz 2015 tarihinde VDS için ödeme yapmışım o günden bu yana sitelerim %80 oranında kapalı kaldı. Haliyle hitlerin de de düşüş yaşandı. Günlük ortalama 20 TL adsense gelirim oluyordu bu sitelerimden. Ben günlük 10 TL diyeyim buna. Kapalı kalan gün sayısını da ayın yarısı olarak alalım 15 gün olsun. 46,45 TL sunucuya ait yaptığım ödeme, 20 TL ikinci VDS için yaptığım ödeme ve en son 150 TL kodlama için yaptığım ödeme. Toplam zararım (150 TL adsense, 20 TL kullanamadığım VDS, 24 TL ayın yarısı kapalı kalan VDS in yarı fiyatı, 150 TL kodlama için verdiğim ücret) Toplamda : 344 TL maddi zararım oldu. Kendisine bel bağlamam, güvenmem ve samimiyetim den faydalanarak beni hayal kırıklığına uğratması da manevi zararlarım.
Ben bu arkadaşa konuşurken kardeşim dedim, o da bana ağabey dedi. Sıkıntıları olduğunu söyledi. Anlayış gösterdik. Benim uğraşlarıma rağmen bu arkadaş beni kale almadı, belki de işi yapmadığı için mahcupluğundan sürekli kaçtı benden ve oyaladı. Şimdi bu 344 TL zararı karşılayınca ticari kariyeri düzelecekse ödesin kurtulsun. Yok ben bu adama yanlış yaptım diyorsa sadece sunuculardan dolayı uğradığım zararımı karşılasın (ki kullanmadığım hizmete verdiğim paramı geri almış olacağım) ve elindeki işini eksiksiz tastamam 2 gün içerisinde bitirsin ve bu konu üzerinden durumu size aktaralım. Eğer uygun görürseniz bu arkadaşa forumdaki ticaretini hiç etmemek üzere bir ders vermiş olalım. Karar sayın yönetici sizin ve kabul edip etmemek buluthosting in. Kendi aramızda çözemeyip sizleri de meşgul ettiğimiz için kusura bakmayın.