Arkadaşlar sanırım, google adsense de büyük bir sorun var ancak google ın bu sorundan haberi yok, çünkü adsense, google ın amiral gemisi dolayısıyle bilinçli bir şekilde böyle bir şey yapması gerçekten şaşırtıcı olurdu.

Adsense ile yazışmalarımda bana dönemsel düşüşten bahsettiler fakat 8 yıldır aralıksız adsense yayınlıyorum ve ne zaman düşecek ne zaman inecek ve ne kadar ziyaretçi ile günlük aşağı yukarı ne kadar bir kazanç elde edilecek tahmin edebiliyoruz, fakat içinde bulunduğumuz durum, dönemsel sorundan ziyade, genel bir sorun olduğu aşikar, bunun en güzel örneği adsense ile ciddi şekilde çalışan bir çok arkadaşın bende dahil şu anda adsense bölümünde bu sorunu konuşuyor olmamızdır, herkesin dediği gibi benimde ziyaretçi sayımda ciddi anlamda yükselme varken orantılı olarak gelirlerimde düşüş var, yani işin özeti bu durum dönemsel ya da facebook ile pasta paylaşma olayı değil, kesinlikle google kaynaklı algoritmik bir sorun, ben başka bir şeye bağlayamıyorum...

Çözüm: Herkes adsense e mail atacak durumdan haberdar olacaklar ve bu konuyla ilgilenecekler başka çaresi yok..