Güzel mesajınız için teşekkür ederiz. Mevcut network ve firewall yatırımlarımız devam edecektir.1 senelik test sürecinden sonra verdiğimiz hizmetten memnun kalan değerli müşterilerimizin bu tür mesajları bizleri mutlu etmektedir.
Türkiyenin en tanınmış ddos koruma yüksek frewallı sunucuları satan firmadan 2 adet sunucu 1 adet vds satın aldım. 2 adet frewallı ip sadece 900 tl sunucularla beraber 2000 tl ye takın para harcadım optimize cpanel litespeed vsvs hariç sonuç tam bir HÜSRAN 11 gündür piskolojim alt üst oldu bu tür firmalar koruma saglıyor ama sitenizi yurtdışına kapatıyor google bot sitenize giremiyor ve kelimelerden gerilere gidiyorsunuz yani emeğinize yazık.neyse uzatmıyacam salay.com.tr i eskiden bilirim ve son şansımı denemek istedim durumumu düzgün bir şekilde anlattım saldırı aldıgımı belirttim sağolsunlar beni geri çevirmediler uygun fiyata bir sunucu aldım kurulumu yaptılar siteyi taşıdım canlı destekden güler bir yüzle bırak gelsin dediler ve saldırı başladı.çok ümitsizdim ama adamlar bu işi gerçekten çözmüş 11 günümü boş yere harcamışım.salay.com.tr sayesinde sitem kendini topladı saldırı yüzünden 6.22 sn de açılan sitem yüklü miktarda saldırı aldıgım halde 0.23 sn de açılıyor ve sitem hiç bir şekilde yurt dışına kapalı degildir.arkadaşlar canınız yanmasın sunucu, vds almak isterseniz gerçekten salay.com.tr yi deneyin eğerki yanılıyorsam üyeliğimi siler sanala veda ederim.yürekten söylüyorum salay.com.tr ye ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Not: Ddos, Botnet maduru