temetnosce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazılanları okumadım ilk mesaja göre konuşuyorum; abi r10 ticaret platformu gibi nimet var elinde, neden saatli çalışan olmaya çalışıyorsun ki? burada çok daha az emek verip daha uygun ve daha yüksek ücretli işler yapmak oldukça kolay.
Hocam eyvallah çok güzel diyorsunuz.
Elimizden tutan oldu da internetden para kazanmam mı dedim ?
Biri gel sana netten nasıl para kazanağını anlatıyım dedi de olmaz mı dedim?

Para her kapıyı açar. Bot felan var eyvallah. Bot=Para
Birikimim olmadan nasıl bu işe gireyim?
Dev projem olsa host domain veyahutta gerekiyorsa kayıt ekipmanı lazım. Birikimim mi varki birşeyler yapayım?

Hocam elimden tutan olsa eyvallah, para kazanıcaksam yine pc'de çabalarım. Adsensem 1 hafta önce banlandı. Artık ne umut ne heves ne azim kaldı. Giden vaktimemi yanayım. Aylarca pin bekledigime mi. Yoksa botsuz cartsuz curtsuz kendi pc'emde günlerce video bulup kendi elimle editleyip video yükleyip para kazanmaya çalışan biriyim. Son bir kaç haftadır videoyap aldım. Ama aldıktan 5-6 gün sonra adsense hesabım banlandı. Daha hiç kanallara adsenseyi bağlamadıydım bile..

Ne yapayım hocam? Ögreci adamız eve katkıda bulunmadıktan sonra söyleniyorlar. Varsa pc'de ek kazanacağım bi yol hür dikkat dinlerim.

facebookum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
giriş çıkıs saatin belli olmaz market işinde diğer marketlerde ögle biri gelmez full çekersin izin gününde full olursun haftanın bir günü indirim günüdür 1 gün önce magaza kapanınca mal açarsn 12ye kadar broşür dagitirsin her hafta yeni bir magaza açılcak ise gidersen oranin broşurünü dagitir bir kaç gün orda takılırsın
Biliyorum fakat işte katlanmak zorundayım. Şuan genç yaştayım, sigortamın olması iyi olacaktır. Ve en azından 1 ay boyunca oradakilerin crm'sini çekip sonuçta paramı alıcam ya herşeye rağmen göz yunmak zorundayım. Maddi durum zayıf, birilerinden bi beklentim git gide azalıyor. O yüzden bi yerden de benim tutmam lazım