MasterUnion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://s2.dosya.tc/server3/glo5on/kadikoy.jpg.html

Bu da Kadıköy'de çektiğim bir panorama fotoğraf, bir kısımda vapurlar hareketli olduğu için güzel birleşmedi, ama renkler felan çok hoş bence Bir de çok özenerek de çekmedim, öylesine bir fotoğraf yani
9.77 megabayt olduğu için dosya.tc'ye yükledim.
Sana zahmet onları imgur'a yükleme şansın varmı, iş bilgisayarında oldugum için herhangi dosya indirme izinim olmuyor

cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kamera hususu önemli ise fiyat performans açısından LG G4, ama baba gibi bi telefon alayım donanımsal olarak iyi bir şey olsun, hızlı olsun, bataryası iyi gitsin ve kısa sürede şarj olsun diyorsan S6 edge. iphone 3'den beri iphone 6 ya kadar aralıksız iphone kullanan biri olarak, samsung s 6 edge ile android ile tanıştım, zar zor kullanıma alıştım. Samsung s6 edge için olumsuz bir kaç şey söyleyebilirim, şarj olurken veya arka planda 4-5 açık uygulama açıkken ısınmasını sıkıntısı var. Çok aşırı bir ısınma olmasa da insanı tedirgin edecek bir ısınması var. Arka kamera çıkıntısı masada kamera camını çizmeye birebir. Bu çıkıntının üzerinde durmaması ve bu sorunu gidermek için de orjinal kılıflardan alırsan, telefonun arka kısmını ve ekranı koruyor. Çift taraflı akıllı bu kılıflardan kullandığında hoşlanmadığım özelliği de aktarayım. Edge ekranını kapattığı için telefonun eğik ekranı kapanınca sıradan bir akıllı telefondan farklı bir özelliği olmuyor.
Gecenlerde turkcell magazasına ugradıgımda elime almıştım samsung s6 edge'yi yanlarındaki kasisler biraz rahatsız etti beni aslında kullanışlı olup olmadıgını zamanla anlayabilirim ayrıca ben solagım her telefonda bana uygun olmayabiliyor, gerçi şu zamana kadar adaptasyon sıkıntısı yaşamadım hiç bi telefonda kamera konusunda LG G4 demişsiniz ama beyaz dengeleri bariz ortada çogu mekanda S6'nın baskın durumda olduguna şahit oldum biraz daha araştırmak gerekiyor anlaşılan

muhammetilbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumları okumadan yazıyorum samsungun s seriisini tercşh etmem note olsaydı iyiydi yalnız kamera göz önüne alınılırsa lg g4 diyorum
bir üstteki yorumumu okursanız sevinirim