Merhaba arkadaşlar, Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama konu bir nevi Alışveriş olacağı için buranın doğru adres olduğunu düşünüyorum.

An itibariyle Dizüstü Bilgisayarım sizlere Ömür, Emekliye ayrıldı artık. Bilgisayarla yapmam gereken acil işlerim var Yeni bilgisayar alamıyorum nakitim yok, Kredi kartı da kullanmıyorum.

Bu noktada aklıma şöyle bir fikir geldi. Tam 11 Senedir aralıksız Vodafone hat kullanmaktayım, bunun son 2 Senesi faturalı olarak kullanmaktayım. Bugün Vodafone bayiisine gittim Faturam üzerinden belki Laptop alabilirim diye ama maalesef böyle bir seçenek yok.

Seçenekler arasında Samsung Tabletler ve Çeşitli güzel cep telefonları var. Gözüma çarpan birkaç tanesini sordum.

Cep telefonu alırsam faturama aylık 40 TL eklenecek ve 24 Taksit olacak. yani 24 x 40 = 960 TL

Samsung bir tablet sordum bunu alırsam 24 Taksit ve aylık 50 olacak yani 1200 TL

Sormak istediğim şey ise bunlardan herhangi birini alırsam R10 ahalisinden almak isteyen olur mu veya güzel bir Laptop ile takas'ta olur.

Not: Aldığım Telefon veya Tablet'i hiç dokunmadan direkt kutusunda size gönderecem, yani sıfır, tertemiz ürün.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:17:54 -->-> Daha önceki mesaj 12:56:00 --

Günceldir.