4 yıl yerel bir gazetede çaılşmış; sırasıyla editör, sayfa tasarımcısı, web sitesi sorumlusu, muhabir ve yazıişleri müdürü olmuş. Sektörü (özellikle polis-adliye muhabirliği) bilen ve yakınen tanıyan biri olarak ciddi anlamda emek verdiğinizi anlayabiliyorum. Polis-adliye muhabirliği herkesin yapabileceği bir iş değil, yeri geldiğinde kazazede yakınlarının sözlü ve fiili saldırılarına maruz kalabilir, günlerce diken üstünde olabilirsiniz. Evinizde oturarak gelen haberleri siteye girip para kazanma hayalini kuruyorsanız bu iş size göre değil arkadaşlar. Günlerce uykusuz kaldığınız zamanlar da olacaktır mutlaka. Bu tür zorlukları bilerek hareket etmelisiniz.
Öte yandan konuyu açan arkadaşıma teşekkür ederim, bu tür konular akıllardaki soru işaretlerini gidermek açısından son derece faydalı. Başarılarınızın ve kazançlarınızın devamını dilerim. Ayrıca sitenize bir de firma rehberi eklerseniz reklam veren sayınızı arttıracağınızı düşünüyorum. Fikir alışverişi yapmak isterseniz de her zaman beklerim. 2 yıldır yapmıyorum gazetecilik ama özlemedim değil