Konu baya hit yapmış ya markette çalışmak bu kadar cazipmi

bendemi düşünsem bi
Market yöneticisi olarak yazıyorum, bu sektör zor kardeşim. Bence elemanlara hak edilen Maaş verilmiyor. Sürekli ayakta ve çalışıyorsun. Yok müşteriye yardım, yok raf boşaldı, yok mal geldi depoya Taşı. Şok gibi küçük yerleri bilmem Kipa ve Migros benzeri yerler için yazdım. Tabi şok bunlara göre daha kolaydır.
Doğru söylüyorsunuz ama işte ögrenci adamım bende. İnternetden birşeyler bekliyoruz ama çok geç oluyor. Eve bi katkı yapmam şart o yüzden şuanlık beni parası büyüledi artık yorulmasıda işin cabası. Çalışmak zorundayım desem yeridir. Elimden geleni yapıcam biraz daha üstüne düştügüm konu ise şunun surası daha yeni reşit olmuşum hemen sigortamı da bi an önce başlatırırsam daha iyi olur.
Mağazacılık sektöründen uzak durun.
1) Saatleri kesinlikle belli değildir, her an her şey olabilir.
2) İzin günleriniz garanti değildir, izinli gününüzde son anda değişen bir şey olursa izin iptal olur.
3) Böyle yerlerin ziyareti denetimi bitmez, sürekli farklı farklı müdürler gelir. Böylece ne tatiliniz kalır nede çıkma saatiniz kalır
Size katılıyorum. Çevremde görüyorum adamı bayramda arayıp çağırıyorlar gel diye. Akşam akşam, mal geldi bi el atın gel. Diyerekte çogu zaman çağırdılar. Fakat şuan tanıdığım sağlam bir mertebeye ulaştı diyebilirim ve mertebeyi yükseltmesi sadece 6-8 ay aldı denilebilinir.