Para iadesi için hesap bilgileri üyeye pm yoluyla gönderilecektir. Ancak beklediğim okadar zaman, müşterimin karşısında ki itibarımın zedelenmesi, sitelerimin kapalı kalması nedeni ile uğradığım zarar ve o kadar beklememe rağmen halen işimin tamamlanmamış olması sadece para iadesi ile kapatılacak bir mevzu değil bana göre. Arkadaş anlayamamış sanırım mevzu para pu meselesi değil. Sürekli kaçmak, oyalamak ve insanları maddiyatın yanı sıra manevi olarak zedelemek. Kendisine de bu durumu izah ettiğimde kulağıma küpe olsun demişti, ancak yine sonuç ortada. Bu yüzden r10 daki üyelere güvenimiz kalmıyor. Kafamız rahat ticaret yapamıyoruz. Yönetici arkadaşların bunları göz önünde bulundurmalarını temenni ediyorum.

Ayrıca yukarıda belirtmeyi unutmuşum. BU üye ile ticaretmiz süresince ayrıca bir adet daha ücretini ödeyerek vps siparişi vermiştim ancak o vps in de kurulduğunu-kurulacağını-bitmek üzere olduuğunu... vs. söylenmiş ve bir türlü kurulum yapılarak bilgileri tarafıma iletilmemiştir. Ben tarafıma karşı yapılan bu tutumun çok fazla iyi niyet göstermemden kaynaklandığını düşünüyor ve taktirlerinize sunuyorum.