teriyaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de tanıdığımız ve hatta birçoğu r10 içerisinde çok fazla konuya hakim ustalar var ve r10 içerisinde seo ile alakalı neler yapılıp neler yapılmaması gerektiğini defalarca açılan konulardan kullanıcılara anlattılar. Yaptığın olay güzel anlatımların faydalı olacaktır. Yalnız burada benim ve arkadaşların kafasına şu itici cümle takılacaktır. " Türkiyede tek bir site gösterin bana; Neyin nasıl yapılacağına ilişkin tüm adımları tek tek sıralayan. "
Senin şimdi anlattıklarını burada çok gördüm hatta bırak anlatmayı kitap yazanları dahi gördüm. Yapmak istediğin şey çok güzel ancak eleştirilere açık olman gerek.( olumlu veya olumsuz ) " Normalde bu tarz yazılara hiç dönüş yapmam. " anormal gelen şey neydi? Tekrar yaptığın işe saygım var, ancak şu soruna cevap yazmadan da bu konuyu pas geçmek istemedim.
eleştiriler her zaman olur ve olmalıdır... "zor insan"lar her zaman vardır, zaten konu başında da yazmıştım.

Sorun eleştiriler değil, ithamlar... bilmeden suçlamada bulunuluyor olması:

"... insanları kaynak verdiği bloga çekerek asıl amacına ulaşmış..."

Evet, resmen ök üzlük etmişim, "tek bir site gösterin" gibi bir cümle ile.
Yanlış yazdım, istemeden yazdım, özür dilerim. Çünkü zira takip ettiğim onca süper insan var... ki ben çöp bile değilim onların yanında.

Aslında bugün çok keyifsiz ve üzgünüm... kötü bir haber...
hiç böyle yaklaşımlarda bulunmazdım...
girmeyeceğim toplardı bunlar, girmiş bulundum... yakıştıramadım kendime ve siliyorum son iki yazımı.

hoş görsün herkes... sürç-i lisan ettiysem affola

Sevgiler
.