MertOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlış hatırlamıyorsam kasada gösteriyorlar. zaten zor bir şey değil.
Umarım. İşin garip tarafı kasa da açık çıkınca sayım yap, ondan sonra yine açık varsa maaştan kesinti felan..

English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maaşı çok düşük değilmiş harcama kuponu da var.Sigorta zaten vardır.Bence kaçırma
Aynen sigorta'da var
Yaş daha 18, üni felan hayali yok gireyim diyorum. Youtube'den ek gelir olarak ondan sağlarım. Artık tüm zorluklara rağmen katlanıp 1250 tl i, kuponumuzu, sikortamızı yaptırıp yaşıcaz

Artık r10 nun şokcusu olurum. İndirim günlerinde bendensiniz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:06:22 -->-> Daha önceki mesaj 01:02:26 --

^FB-DeViL^ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi şubede gireceksin bilmiyorum,

Anadolu yakasındaki şubelere gireceksen
İlk girişte Maaş+Yol+Yemek toplam 1500 TL yakın maaş alırsın.
Günlük 8,5 saat çalışma saatin var, 2 vardiya var sabahcı-öğlenci mağaza yöneticisi haftalık shiftini belirler ona göre gelir gidersin onun dısında extra işlerin cıkarsa yardımcı olurlar.
Sevkiyat günlerinde gelen mala göre yorulabilirsin
Bol bol önyüz çekersin.
Kasa için hemen al sana bu kasa geç demezler gösterirler, oryantasyon eğitimi alırsın.
Kasa NCR'dır meyve sebze kodlarını ezberlemek seni biraz uğraştırır. Migros ile aynı kodlar aynı sistemi kullanıyorlar.
Maaşın gününde yatar pazara denk gelirse maaş günü cumadan yatırırlar. Maaş+Mesai konusunda kesinlikle sorun yaşamazsın. 1 saatinin bile parasını alırsın şirketten. İş yükü ilk başta ağır gelir ama alışırsın.

Uzun süreli çalışacaksan yükselme şansı çok yüksek bir sektördür. Çalışmana bağlı olarak 1 sene içerisinde mağaza yöneticiliğine kadar yükselebilirsin.
Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim hemen sorularımı sorayım
Önyüz nedir ?
NCR olayı bu nasıl gerçekleşiyor yani gidipte 123 domates kodu , 456 salatalık kodu tarzında bi olayı mı var?
Mesai'lere ek bi ücret verdiklerini zannetmiyorum sadece özel bayram türü günlerde çağırırsalar o zaman ek ücret veriyorlar diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim.
İşin ağırlığıyla herşeyiyle katlanıcam, çünkü zorundayım
Parası güzel beni cezbetti ve sigorta olmasıda çok güzel. Kii tanıdıklarımın bir kaçı yöneticileğe adım atma yolunda