Açmış olduğum
bu konu üzerinden @buluthosting kullanıcı adına sahip üye ile anlaştık ve uzun uzun telefonda görüşerek, özellikle konuda da belirttiğim gibi kurumsal firma olmaları, teknik desteklerinin kuvvetli olmaları, hizmetin kesintiye uğramaması garantisini de alarak pazarlıkta yapmak suretiyle peşin ödeme yaptım ve vds hizmeti aldım. Ancak vds i aldığım günden beri sürekli kapanma, kilitlenme, yok yazılım sorunu, lisans sorunu derken kapalı kaldı sitelerim. Kendisine de işin aciliyetini belirtmiştim. Sitelerimin daha önceki hosting firmasının sunucu değiştirmesi nedeni ile uzunca süre kapalı kaldığını ve zarara uğradığımı o yüzden acilen kurulumun yapılmasını istedim. Ancak o günden bu yana bir kaç gün açık kalan sitelerim diğer günler ise sürekli kapalı kaldı. Bu nedenle artık uğraşmaktan bıktım ve sürekli sitelerim kapalı mı açık mı diye bakmaktan sıkıldım ve her geçen gün maddi olarak zarara uğramam nedeni ile başka bir firmadan yeniden hizmet aldım. (Arkadaşta siteler tıkırında sıkıntısız açık sanıyor belki de ancak bilmiyor ki siteler 10 günden beri başka firmada) 3 sitemin yedeğin de de arıza çıktı taşıyamadık ve öylece gitti. Verdiğim parada emeklerde havaya gitti. VDS için anlaştığımızda arkadaş php işi de yaptığını söyledi ve bir kaç php işi için anlaştık kendisi ile. İlk işi benim sürekli kendisini arayarak zorlamam üzerine geciktirerekte olsa teslim etti. Daha sonra Ramazan Bayramı arefe günü ikinci bir iş için anlaşarak peşin ödeme yaparak, istediğim işleri iki günde teslim edilmek üzere anlaştık (bu sırada bahsettiğim bu işin bitiminde yapılmak üzere bir iş daha olduğunu onu yapıp yapamayacağını sordum ve oda halledebileceğini söylemesi üzerine o işi de aldım. O işe daha başlayamadık bile işi aldığım kişiye de rezil oldum.) Arkadaş bu gün olmuş halen işi teslim etmedi. 6 gün önce ailevi sorunlarının olduğunu belirterek özür diledi, istersem ücret iadesi yapabileceğini, ancak ban karşı mahcup olduğunu ve kendisine zaman verirsem dört dörtlük işi halledip teslim edeceğini söyledi ve bende anlayış göstererek 30/07/2015 tarihinde teslim alınmak üzere yeniden anlaştık. Gereken sağ duyuyu gösterdiğime inanıyorum ve yeterince de beklediğimi düşünüyorum. Dün zar zor kendisi ile görüştüm sağolsun skype tan yazdı. Ve en geç bu gün öğlene işi teslim edeceğini söyledi. Halen arkadaşa hiç bir suretle ulaşamıyorum, kendisi isterse skype üzerinden geri dönüş yapıyor. Telefonlarıma çıkmıyor. Maddi ve manevi zarara uğradım. Ben işi verip, parasını ödediğim kişinin peşinde koşmak zorunda değilim. Anlayış göstermek, enaylik mi acaba inanın artık bu soruyu sorar oldum kendime. Çünkü bu iş öncesinde de bir başka üye ile php işi için anlaştım ve aynı olayları yaşadım. O arkadaşta ailevi problemler yaşadı dediğine göre ve haftalarca bekletti, ancak şikayet konusu açmadım. Ama artık gına geldi bu ailevi problemlerden ve vurdum duymazlıklardan. buluthosting kullanıcı isimli bu üyenin ücretimi geri iade edip etmemesini bilemem onun için ayrıca cezai sorumluluğunu çeker. Ancak eğer mümkünatı varsa bu üyenin bu tutum ve davranışını huy haline getirmemesi ve daha fazla kişiyi mağdur etmemesi adına forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyor, ilgilenecek yönetici arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Hesap bilgilerinizi gönderir misiniz. Bu hafta içinde geri iadeniz yapılacaktır.