Tardis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım nasıl alındı tarafımdan ihale kazanılmıştır eğer cihaz tarafıma verilmez ise şikayet konusu açacağım kurallar açıktır aradan uyanıklık yapmayın. Gece yarısı ben ihaleyi kazanıp sabah yok başkası aldı diye bir durum olamaz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:10:24 -->-> Daha önceki mesaj 11:54:49 --

Flood yapmak istemiyorum ama dışarı çıkacağım için mecburen tekrar yazmam gerekiyor. Konu rapor edildi öncelikle bunu söylemek istiyorum. Yaptığınız çok yanlış ve etik olmayan bir davranış. Ben gece yarısı ihaleyi kazanıp yattım arkamdan aranızda anlaşıp satış yapamazsınız. Hadi alan kişi kendine bunu yakıştırıp konu altına yazıyor satış yapan kişi bunu nasıl kabul eder ikinizin de yaptığı bana karşı saygısızlıktır. Birde utanmadan konu altına üzgünüm kaçıramam diye mesaj atılıyor dalgamı geçiyorsunuz siz ? Burada çoluk çocuk bunu yaptığında demediğimizi bırakmıyoruz yaşınızdan da mı utanmıyorsunuz hepimiz kaç yaşında insanlarız? Konu altına yazılan mesajları akşama kadar göremem o yüzden cevap beklemeyin pazar günü ve eşimle dışarıda olacağım. Ya olgunluk gösterip yaşınıza yakışanı yapar aranızda ki satışı iptal edersiniz yada satış yapan kişiye -trade verip ikiniz içinde şikayet konusu açacağım.

Siz Bilirsiniz ;

Ancak ödeme bilgisi isteyip ertesi güne kadar ses soluk çıkarmıyorsunuz ürünü başka kullanıcı alınca iş sıkıntıya biniyor. Gece yarısı ihaleyi nasıl kazandınız bunu açıklamanızı rica ediyorum
Teklif sizde mi kaldı ? HAYIR
Ürünün ödemesini yaptınızda ben başkasına mı sattım? HAYIR

burada sizin ithamınız çok yanlış. Parasını ödemediğiniz, teklif süresi dolmadan ihalenin sizde kaldığını iddia ettiğiniz bir ürün için - trade verip şikayet konusu açacak iseniz, bilmukabele aynı işlemi benimde yapmam gerekecek. Biz burada oyun oynamıyoruz hocam. Ben aldım deyip yatmak olmuyor. Aldım deyip almak gerekiyor.....
---
Ek olarak cihazı alan arkadaş caymak ister ise seve seve parasını iade edeceğim. Ancak yaklaşım ve üslubunuzdan dolayı ürünü size satmayacağım. ....

İsteyen başka bir arkadaş olur ise bedelsiz olarak kendisine hediye edeceğim. 30 liralık mal için 30 dakika harcamaya gerek yok...

MODERATÖR'e bildirildi...