birebir aynısını şuan ben yaşıyorum hocam geçmiş olsun doktordan sonra bize bilgi verirseniz sevinirim
Yarın doktora gidiyorum hocam bilgi vereceğim size buradan.
Tek tavsiyem iyi bir doktora görünmeniz. Benim gözlerimde çok yanma, yorgunluk vardı. Hatta günde 10 adet kirpiğim dökülüyordu. Damla kullandığım sürece rahatsızlık duymuyorum. İnşAllah geçer bu hepimizin sorunu gibi.
Yarın gidiyorum hocam zaten. Kirpik dökülmesi yok sadece yanma hissediyorum pc başındayken biraz otursam hemen yanıyor. Rahatsız oluyorum. Gözükecez bakalım ne olacak
Doktor %200 ihtimalle suni göz yaşı verecektir ki bunlar da ya Refresh ya da Tears Naturale isimli damlalardır. Düzenli ve sık kullanıldığında 2-3 gün içinde geçiriyor. Yine geçmiyorsa Restasis verebilir uzun dönem kullanmak için. Ama dediğim gibi suni göz yaşı verecektir doktor, bunları da zaten eczaneye gidip reçetesiz bir şekilde satın alabilirsiniz. (Refresh 10, Tears Naturale 17 tl idi)
Çok teşekkürler hocam Google üzerinden araştırdım dedikelerinizle bire bir uyuyor herşey

Muhtemelen aynen dediğiniz gibi olacak bakalım bende merakla bekliyorum sonuç ne olacak