Matthys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngilizce içerikli bir sitem var. Şuanda godaddy'de barındırıyorum fakat yenileme için 200 tl gibi bir fiyat talep ediyor. Cpanel'de yok yedek alamıyorum. Bu iş nasıl çözülür? Site dili İngilizce olduğu için TR lokasyon host istemiyorum (US olabilir EN olabilir). Hostgator öneriyorlar. Hostgator da olabilir, kaliteli bir firma da olabilir. İlgilenen arkadaşlar pm gönderebilir mi?

sistem: wordpress
günlük hit: şimdilik 20-30 (ilerleyen zamanlarda artacaktır)

veya godaddy hostta yedek nasıl alabilirim? siteyi nasıl taşıyabilirim?
Merhaba,

İngiltere lokasyon,

İsteğinizi karşılayacak yüksek performanslı Cloud SSD hosting paketlerimiz bulunmaktadır.(Günlük Farklı Sunuculara Yedekleme) Sitemizi ziyaret ederek yüksek özelliklerde paketlerimizi inceleyebilir memnun kalmadığınız takdirde 7 gün koşulsuz şartsız geri iade talep edebilirsiniz.

Aylık $1 dan başlayan fiyatlarla Cloud SSD Hosting paketlerimiz yüksek standartta ve özelliktedir. Belirttiğiniz özelliklerde economic plan web hosting paketimiz ihtiyacınızı karşılayacaktır. Zamanla hitiniz arttıkça kontrol panelimizden anlık yükseltme yapabilirsiniz. Paketlerimizi aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

1 ile 10 Arasında Site Barındırabileceğiniz Cloud SSD Hosting Paketlerimiz
(Ödeme: 3 Ayık, 6 Aylık, Yıllık)

Bildiğimiz kadarıyla godaddy paneli üzerinden yedek alınamıyor, yalnızca otomatik olarak alınan yedeklerinizi geri yükleyebilmektesiniz. Bu nedenle FTP üzerinden site dosyalarını indirip taşıma yapabilirsiniz. Talep etmeniz durumunda taşıma tarafımızca ücretsiz olarak yapılacaktır.

Teşekkürler.
CloudBunny.Net