Bence boyle bir konuya ihtiyac yok. Cünkü zaten alexa grubumuzda bunu zaten yapıyoruz. Yalnızca gruba verdiğiniz kısa link google arama linki olması yeterli.
Bu grupta amaclanan ne: Grubun amacı siteyi google da aratıp siteye girmek ve x dakika durup cıkmak. (Ote yandan oneriler sayfalarda gezinmesinden yana)
Alexa grubunda ne yapıyoruz: grup üyelerinin sitelerine girip gezinti yapıyoruz. en az 20 dk kalıp 4 sayfa gezip cıkıyoruz.
Yani alexa grubundaki linkinizi google da aramış ve sitenize tıklanacak olan site url si yapmak bu gruba ihtiyacı ortadan kaldırır ve mevcut alexa yükseliş grubundan devam edilebilir.
Bunu neden yazdım

Cünkü benim Alexa grubundaki URL'me dikkat ettiyseniz bitly, ve bitly url mi incelerseniz google arama sonucunda siteme giden url yi ekledim. yani alexa grubundaki herkes benim siteme girerken google da benim anahtar kelimemde arama yapıp benim siteme giriyormuş gibi gorüyor ve sitede en az 20 dk kalıp 4 sayfa geziyor arkadaşlar.
Eğer siteniz belli bir anahtar kelimede belli bir sırada cıkıyorsa alexa grubundaki url nizi düzeltmeniz yeterli olacaktır.
Birde buradaki insanlara google a girip anahtar kelmeyi artıp siteni x sayfada buluptıklanmayla uğraşmadan tek bir url den bunu yapabilirsiniz
bu arada url mi de yaziyim

incelemeniz icin. şimdi alexa yükseliş grubu konusuna gitmek zor olur.
ornek url : bit.ly/1Cl921c
nasıl yapıalcağını bilmeyenlere yardımcı olabilirim.
bu arada kimseyi enayi yerine koydugum düşünülmesin. bir uzman arkadaşım onerdi bende mantıklı oldugunu düşünüp bu şekilde url verdim.