Serfiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her Nedense

Diyorsunuz Fakat Pkkden Önce Dersim, Zilan KAtliamları Oldu Ve Pkk Köpekleride Bu Katliamlardan Faydalanarak Kürtlerin Aklını Çeldiler Kürtler Bu Faşist Katliamlar Yüzünden Pkkye Sarıldı Veya Geçmişi Bırakalım Hala Batıda Telefonda Kürtçe Ailesiyle Konuştuğu İçin Öldürülen Kişiler Var, Hala Sıf Kürt Olduğu İçin Batıda Nefret Bakışları Altında Yaşayan Kürtler Var Bunların Hepsi Pkkyi Dahada Büyüttü Ve Büyümesinden Cesaret Alarak Azıttıkça Azıttı.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:29:11 -->-> Daha önceki mesaj 13:23:04 --

Sıf Pkkye Sempati Duyuyor Diye Tüm Kürtleri Öldürelim Demek KAfastasçılıktır! Caniliktir.! Öldürelim Diyeceğinize Kürtler NEden Pkk Köpeklerine Sarılıyor Bunu Araştırıp Çözümler Üretin.. İRan Konusunu Vermişsiniz KEşke Türkiyede Kürt Haklarına İran Kadar Özen Gösterseydi İşte O An Pkk Olmazdı. Kendi IRkım En Kutsal Irktır Engellenilemez Deyip Başka Irkları Ezip Haklarından MAhrum Bırakırsanız İster İstemez Başka Örgütler Güçlenir. En Basiti Devlet Doğuda Doğal Olarak Kürtçe Anadilde Eğitim Vermeye Çalışmalı. Daha Yeni Bu Yıl Bu Adım Atıldı Oda Sadece Özel Okullara Verildi Devletin Korumasında Olmazsa O Özel AÇılacak Okullarda Pkkye Militan Dışında Birşey Sağlamaz Çünkü Doğuda PArası Olupta Özel Okul Açan Çıkmaz Ancak Pkk Gibi Örgütler Yapar Oda Militan KAzanmak İçin.. Biraz Empati SAdece Kurmayı Öğrenin Ben Şuan Kürdüm(Pkklı Değilim ve Sizden Daha Çok Pkkden NEfret Ederim) ve Kürt Olduğum Halde Anadilimi Bilmiyorum Bundan Daha Utanç Verici Bireşey Varmı? Ve Benim Gibi 100Binlerce Kürt Olup Kürtçe Bilmeyenler Var Böyle Giderse Kürtçe Diye Bir Dil Yok Olacaktır. Siz Bu Durumda Olsaydınız NE Yapardınız Susarmıydınız? Yoksa Devletten Önemli Adımlarmı BBeklerdiniz.. Kısaca Uzatmadan Diyorum ki Devlet Biraz Özen Göstererek Adımlar Atarsa Daha Güzel ŞEyler Olacaktır Diye Düşünüyorum.
Öncelikle Vatansever Bir Kürt kökenli olduğun için Teşekkür ediyorum.Lakin çoğu yazışmana katılmıyorum.

1- Şu gerçeği öncelikle kabül etmelisin Bu Ülkede kürtlerin büyük bölümü hdpye son seçimde oy verdi.

2- Batıda insanların Kürtlere önyargı ile yaklaşması tamamen Pkk Hdp yüzündendir.Yani Türklerle Araplarla kesinlikle ve Kesinlikle ilgisi yoktur.

3- Kürtce bilmediğini söylüyorsun peki bilsen sana nasıl bir artısı olabilir kürtcenin? Şimdi diyorsun ya Telefonda kürtce konuşanları dövdüler ettiler tepki verdiler ben kürtce bilmiyorum çoğu insanda bilmiyor Türkçe Kürtce gibi kolay bir değil birçok Türkçede eş anlamlısıda yok ayrıca her aşiretin konuştuğu kürtce farklıdır.Senin kürtce bilmenin sana ne gibi bir artısı olacak? biri kürtce konuştuğunda yüzüme baka baka birşeyler diyorsa ben o insanın küfür etmediğini nereden bilirim?

4- Bu ülkede kürtler dışında araplarda Zazalarda var yada diğer etnik kökenler neden onlar biz bu dilleri konuşmak istiyoruz demiyorlar?

5- Birkaç yerde Güneydoğunun devlet istememesine rağmen yasakları delerek kürtce okul açıldı apo posterlerinide görmüştüm bu şekilde kürtce eğitim alsalar sence neyi öğretecekler onlara? dikkat ettin mi hdp dışında kimse kürtce dil eğitimi konusunda ısrarcı değil neden bu kadar ısrarcılar amaçları ne düşündün mü?

Kardeşim Oyunlar Büyük.Dilimiz Türkçe Bayrağımız Türk bayrağı devletimizde Türkiye Cumhuriyeti bizleri etnik kökenlerine göre ayırarak amaç Amerika ile İsrailin dediklerini yapmak.Yıllarca andımızı okuduk hangi kürt o zamanlar rahatsız oldu sınıfımda kaçtane o zamanlar kürt kökenli vardı hiçbirinin andımız okumamazlık yaptığına şahit olmadım.

Şimdi Atatürk'e tepki toplayanı var, Andımızdan rahatsız olanı var, Türk kelimesine alerjisi olanı var Hatta İstiklal Marşımızdan bile rahatsız olanı var.

Pkk'nın oluşum amacı cok farklı.

Kürt kökenliler Kürt kökenlilere gerçekleri göstermeden bu ülkenin düzelme şansı yok..Pkkya karşı birlik olarak ancak bu ülkeyi düzeltebiliriz..