Hocam eline sağlık bende bu şekil yazıcaktım ilavem olucak.
https://www.youtube.com/watch?v=VizCSYrQPz4
Bende Akp'ye hiç oy vermedim şuana kadar. Fakat ülkemizde gerçekten Akp inatıcısı çok, çevremde ve akrabalarımdada mevcut. Şuan şehit edilenleri bile Akp'nin üstüne atmaktan başka birşey yapmıyorlar. Çok yazık valla nasıl düşünce var insanlarda, vatan evlatları can veriyor millet hala Akp derdinde. Allah tarafından olan şeyleri bile Akp'ye atıyorlar. Bir insan bir partiyi devirecem diye vatanını nasıl tehlike'ye atar. R10'dada epey Hdp'li vardır. Fakat bunlarda bilmiyormu sanki Hdp'nin Türkiye partisi olmadığını, bal gibide biliyorlar ama devlet kuracaklar diye 10 yıl sonra neler olucağının farkında değiller, bir sevdaya tutulmuş gidiyorlar. Selo varya o selo az şeytan değil, çok iyi rol oynuyor. Dizi oyuncusu olucakmıştı yanlış olmuş. Haaa Chp içindede çok iyi temizlik yapılması lazım ben %30'undan şüphe duyuyorum.
Sokakta aceli gelmiş serçe ölse Akp sorumlu tutulur bu ülkede..Doğal bir afet olsa bunun tek sorumlusu Akp derler

Akp gitsin diye vatan hainleri teröristlere oy veren bir sürü kişi biliyorum,cahil okadar çokki...
ALLAH şehitlerimizin mekanını Cennet eylesin ailelerine güç kuvvet versin..