Merhabalar;
İyi Günler Arkadaşlar
Şu Konumuzda Belirttiğimiz Temalardan 4-5 tanesini Finale Ulaştırdık Ve Bir Tanesinin Css Dökümüne Başladım.
Forum İçi Ve Forum Dışında Yoğun Bir Şekilde Responsive Olsun, Responsive Yap .... Gibi Çok Fazla Yorum Aldık Ve Bu Kadar İstek Üzerine 2 Numaralı Temamızı (Bitwo) Responsive Olarak Css Dökümüne Başladım.
Döküm İşlemi Hala Devam Etmektedir.
Tema Responsive Olacağından Paket Tasarımlarında Gösterişli Slider Paketler Kullanamadım (cloud, dedicated) Paketler Standart Biçimde Tasarlanmıştır Kısaca Anlatmak Gerekirse Yan Yana Kutucuklardan Oluşuyor. Tabi Göz Zevki Düşünülerek Tasarlandı.
v6'ya Gelecek Olursak Temamız v6 Uyumlu Şekilde Hazırlanmakta v6 Sürümünde Hiçbir Sıkıntı Çıkarmayacaktır.
Kısaca Tema Genelinden Bilgi Vermek Gerekirse Fazla Gösterişli Alanlar Yer Almayacak Orta Düzey Bir Tema Olacaktır.
Tema Satış Fiyatını Şimdiden Belirledik Bu Konuda Bahsetmem Gereken Bir Kaç Önemli Alan Var.
Tema Adet Satış Fiyatı 250TL +
KDV Olarak Belirlenmiştir.
Kaç Kişiye Satılacağını Belirlemedik Halen.
Temayı Alan Kişinin Fatura Alması Zorunludur. Fatursı Adresine Zorunlu Olarak Gönderilecektir. Bunu Belirtmek İsterim.
Temayı Alan Kişinin Kullanacağı Alan Adına Lisanslanacaktır Ve Başka Hiçbir Alan Adında Tema Çalışmayacaktır. Alan Adı Değişikliliği Yapmamaktayız.
Tasarımımız Tescillenmiştir Ve Psd Formatında Korunmaktadır.
Temayı Satın Alan Müşterilere Hiçbir Şekilde Psd Dosyaları Teslim Edilmeyecektir.
Tasarımı Tek Kişiyede Satabiliriz. Eğer Tek Kişi Satın Alacak İse Psd Dosyaları İle Teslim Edilecektir. Bilgi Almak İçin Bana Özel Mesaj Atabilirsiniz.
Temanın Anasayfa Görüntüsü Şu Şekildedir Alt Sayfalar Eklenecektir.
Not Olarak Belirtmek İsteyim Temalarımızı Bitechno adı ile satmıyoruz. Yukarda Linkini Verdiğim Konuda Bahsettiğim Gibi 1.5 Ay Gibi Bir Süre Sonra 12 Ay Ara Vereceğiz. Şu An Freelance Olarak Çalışmaktayım. Faturalar Bitechno Adına Kesilmiyor Bu Yüzden.