Takmışsınız bir oyuna. Benim hiçbir faşizan duygum yok. Bakkallım kürt, akrabam kürt, balıkçım kürt. Benim kürt veya başka bir ırk farketmez hiç bir problemim yok. Güneydoğuda kaç tane dediğin saflıkta insan var. Oran vereyim %80 i pkklı veya sempatizanı. Yeni nesil Türk düşmanı olarak yetiştiriliyor. Bugün Türklerin ırkçı bir tavrı varsa bunu sağlayan pkkdır. Yani güneydoğu halkıdır. Facebook ta gidin kürt sayfalarına bakın, neler neler paylaşıyorlar. Benim burda yazdıklarım hava cıva. Askere taş atan küçücük çocuğu kahraman gösteriyorlar. Neyse yazacağım çok şey varda uzatmanın manası yok.
Her Nedense
Alıntı
Bugün Türklerin ırkçı bir tavrı varsa bunu sağlayan pkkdır.
Diyorsunuz Fakat Pkkden Önce Dersim, Zilan KAtliamları Oldu Ve Pkk Köpekleride Bu Katliamlardan Faydalanarak Kürtlerin Aklını Çeldiler Kürtler Bu Faşist Katliamlar Yüzünden Pkkye Sarıldı Veya Geçmişi Bırakalım Hala Batıda Telefonda Kürtçe Ailesiyle Konuştuğu İçin Öldürülen Kişiler Var, Hala Sıf Kürt Olduğu İçin Batıda Nefret Bakışları Altında Yaşayan Kürtler Var Bunların Hepsi Pkkyi Dahada Büyüttü Ve Büyümesinden Cesaret Alarak Azıttıkça Azıttı.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:29:11 -->-> Daha önceki mesaj 13:23:04 --
Hocam sizin bu cümlenize cevap vermek istiyorum. Öncelikle olaya masum yaklaşmamak lazım emin olun Kürtlerin %90 dan fazlası pkkyı destekliyor. Neden kürtler İrandan toprak isteyemiyor orayı karıştıramıyor İrandada yaşıyorlar ... cevap vereyim çünkü İranın tutumu en ufak şeyde indireceklerini biliyorlar da o nedenle bizim ülkede gelen giden at koşturuyor yıllardır o nedenle bu haldeyiz net tavır koyup sokakları temizleyeceksin ilk başta (yasa dışı eylem protesto edenleri) sizin dediğinize faşiştlik denmez Ülkenin geleceğini koruma denir. Benim askerimi şehit edebiliyorlarsa yerle bir edeceksin o doğuyu
Sıf Pkkye Sempati Duyuyor Diye Tüm Kürtleri Öldürelim Demek KAfastasçılıktır! Caniliktir.! Öldürelim Diyeceğinize Kürtler NEden Pkk Köpeklerine Sarılıyor Bunu Araştırıp Çözümler Üretin.. İRan Konusunu Vermişsiniz KEşke Türkiyede Kürt Haklarına İran Kadar Özen Gösterseydi İşte O An Pkk Olmazdı. Kendi IRkım En Kutsal Irktır Engellenilemez Deyip Başka Irkları Ezip Haklarından MAhrum Bırakırsanız İster İstemez Başka Örgütler Güçlenir. En Basiti Devlet Doğuda Doğal Olarak Kürtçe Anadilde Eğitim Vermeye Çalışmalı. Daha Yeni Bu Yıl Bu Adım Atıldı Oda Sadece Özel Okullara Verildi Devletin Korumasında Olmazsa O Özel AÇılacak Okullarda Pkkye Militan Dışında Birşey Sağlamaz Çünkü Doğuda PArası Olupta Özel Okul Açan Çıkmaz Ancak Pkk Gibi Örgütler Yapar Oda Militan KAzanmak İçin.. Biraz Empati SAdece Kurmayı Öğrenin Ben Şuan Kürdüm(Pkklı Değilim ve Sizden Daha Çok Pkkden NEfret Ederim) ve Kürt Olduğum Halde Anadilimi Bilmiyorum Bundan Daha Utanç Verici Bireşey Varmı? Ve Benim Gibi 100Binlerce Kürt Olup Kürtçe Bilmeyenler Var Böyle Giderse Kürtçe Diye Bir Dil Yok Olacaktır. Siz Bu Durumda Olsaydınız NE Yapardınız Susarmıydınız? Yoksa Devletten Önemli Adımlarmı BBeklerdiniz.. Kısaca Uzatmadan Diyorum ki Devlet Biraz Özen Göstererek Adımlar Atarsa Daha Güzel ŞEyler Olacaktır Diye Düşünüyorum.