Serfiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Ölenlere Allahtan Rahmet Diliyorum. Sizin Nasıl Bir KAfa Yapınız Var Bayım.! Counter Strike Çok Oynadığın Belli Oluyor.
Tüm Kürtleri Öldürelim Demekte Ne Oluyor?
Bu KAdarmı Faşist, Vicdansızsınız?
Pkk Köpeklerinin Yaptıkları Yüzünden TÜm Kürtlere Kin Duymakta Nedir?
Bu Hangi Aklın ÜRünüdür?
Neyse Çok Yazmıyacam Fakat Şunu Unutmayın Pkk'yi Pkk Yapan Sizin Gibi Faşist Kindar Zihniyetli Kişilerdir Saf Masum Kürtlerin Pkk Şerefsizlerine Sarılmalarının Tek Nedeni Budur Senin Gibi Faşistler Ne Zaman İnsan Olup Kürtlerle Veya Diğer Irklarla İyi Geçinirse O Zaman Pkk Kendisi Yok Olur Zaten.
Takmışsınız bir oyuna. Benim hiçbir faşizan duygum yok. Bakkallım kürt, akrabam kürt, balıkçım kürt. Benim kürt veya başka bir ırk farketmez hiç bir problemim yok. Güneydoğuda kaç tane dediğin saflıkta insan var. Oran vereyim %80 i pkklı veya sempatizanı. Yeni nesil Türk düşmanı olarak yetiştiriliyor. Bugün Türklerin ırkçı bir tavrı varsa bunu sağlayan pkkdır. Yani güneydoğu halkıdır. Facebook ta gidin kürt sayfalarına bakın, neler neler paylaşıyorlar. Benim burda yazdıklarım hava cıva. Askere taş atan küçücük çocuğu kahraman gösteriyorlar. Neyse yazacağım çok şey varda uzatmanın manası yok.