YRG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen olayi cok farkli boyutlara cekiyorsun. Ben diyorum ki. Bu terorun bir an once bitirilmesi icin prosfonel askerin basmasi lazim bir an once. Sen bana baska seyler anlatiyorsun.

Toplum icine giriyorsan tahammullu ve fikirleri saygili olmayi ogreneksin. İstersen dunyayi gor, dunyayi bil. Ama fikirlere saygi duyabilecek kapasite yoksa. Hicsindir. O yuzden istedigini yasamis ol.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sen telekinezi yapıyorsun sanırım. Bende sana diyorum ki bu terörün bitmesi için profesyonel orduya gerek yok. Bu terörün bitmesi için askere-polise vurma yetkisi verilmesi yeterli diyorum.

Sende toplum içerisinde birşeylerle ilgili fikir beyan ediyorsan önce hakkında bilgi sahibi olacaksın. Yok dağdaki adam 40 yıllık silah uzmanıymış da yok işte bizim askerimiz daha mermiyi sürene kadar süzgeç olurmuşta.

Askere gitmedin bari aç izle de biraz fikir sahibi ol.

İzmir foça, Isparta Eğirdir buralardaki eğitimleri izle.

Buralarda 3 ay eğitim verilir. O 3 ay sonunda oradan çıkan adamla senin o 40 yıllık dediğin adamların feriştahı gelse baş edemez. Yeter ki g.t korkusunu yenip GGM'ye gelsinler. GGM'ye çıksa teröristler sana şu kadar söyleyeyim en fazla 10 gün sürer terörü silip atmak.