sekiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, web sitelerimi barındırmak için centos kurulu linux vds kiralamak istiyorum. Şuan hizmet aldığım yerdeki bazı sorunlar yüzünden devam etmek istemiyorum. Aslında 05/07/2014 tarihinden beri onlarla çalışıyorum fakat benden bazı kurulumlar için aldıkları ekstra ücretler ve kendi sorunlarından dolayı değiştirdikleri makinelerdeki bu ekstra kurulumları yapmamaları ve 14 gün önce açtığım ticketa çözüm getiremedikleri için değiştirme kararı aldım.

Aradığım özellikleri

2cpu
2gb ram
100gb hdd

olarak yeterli düşünüyorum.

cpanel ücretli olduğundan dolayı panilux kullanabilirim yada tavsiye edilebilen güzel bir panel olursa o da olabilir.

Kendini kanıtlamış firmalar teklif verirse sevinirim.
Merhaba,

Kalite, performans ve uptime konularında kesinlikle sorun yaşamayacağınız 7 farklı ülke 14 farklı lokasyondan sağlayabileceğimiz Cloud SSD sunucularımız ihtiyacınızı karşılayacaktır ve hemen teslim. Paketlerimizi incelemenizi tavsiye ederiz:

Cloud SSD Server

Sunucunuzu direk olarak Müşteri Panelimizden yönetebilirsiniz. Kapat, Aç, Yeniden Başlat, Yeniden Kur gibi işlemlerinizi tek tıkla yapabilirsiniz.

Ayrıca sunucu optimizasyonu ve denetiminde sorun yaşayan kullanıcılar için kontrolü tamamen bizde olan yeni yayınladığımız yüksek ziyaretçi kapasiteli premium managed ssd cloud hosting paketlerimize de göz atabilirsiniz:

Premium Managed SSD Cloud Hosting

Teşekkürler,
CloudBunny.net