her beğenmediğiniz fikre hakaret ederek cevap veremezsiniz. Burada bana vatan sevginizi sayfalar ile kanıtlamak yerine elinize silahı alıp güneydoğuya gitmenizi tavsiye ederim.
Eline su tabancası almamış gencecik çocuklar , malum arkadaşların iktidarları için pisi pisine ölüyor. Sokakta simit satan , garsonluk yapan insanları askerlik adı altında 1 ay eğitip gönderiyorlar teröristlerin karşısına. Vatanı milleti kurtarmak sizin bizim görevimiz değil. Bu iş için yetiştirilmiş insanlar var. Sokakta simit satan , üniversiteden mezun olup atanamayan öğretmenler kurtarmaz vatanı.
Daha öncede söylediğim gibi elinizi kolunuzu tutan yok. Bakın pkklılar çatır çatır çıkıyor dağa , bir hiç uğruna da olsa ölmeyi göze alıp ölüyorlar.
Sizede aynı şeyi tavsiye ederim , birilerinin gelip sizi çağırması gerekmiyor. Şu dilekce verenleride anlamıyorum , sadece şov yapıyorlar. Tsknın dilekceyle askere aldığı nerede görülmüş yav. Herkes bunu bildiği için dilekce veriyor. Sizde verebilirsiniz. Yani en azından buraya koyarsınız dilekcenizi bize karşı ne kadar vatansever olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.
Neyse uzatmanın anlamı yok. Özetle ben askerlik yapmayı düşünmüyorum. Sizlerin yapması veya yapmaması çokta umrumda değil.
İyi günler
Önce diyorsun ki;
"Daha öncede söylediğim gibi elinizi kolunuzu tutan yok. Bakın pkklılar çatır çatır çıkıyor dağa , bir hiç uğruna da olsa ölmeyi göze alıp ölüyorlar. "
Sonra diyorsun ki;
"Tsknın dilekceyle askere aldığı nerede görülmüş yav."
Sen önce bir kendinle çelişkilerini yen.
Senin askere gidip gitmemen umrumda değil. Dedim ya zaten lazımda değilsin.
Her beğenmediğiniz fikre hakaret edemezsiniz demişsin.
Peki Askerlik kutsal değildir, ölenler şehit değildir derken sen şiir mi yazıyorsun?
Senin bu yaptığın ne?
Birazcık otur düşün öyle konuş.
Dediğim gibi askere ister git ister gitme. Askerde gönüllülük esastır. Senin gönlün yok. Bugün bişeyleri bahane ediyorsun yarın başka şeyler bulursun. Senin yapacağın askerliğin kimseye faydası olmaz zaten.
Hadi iyi geceler sana.
Bak birader ilk once istedigim konu icin yorum yazarim. Agrasiflesmeye gerek yok. Fikirlere katlanamiyorsan kendini bir kere kapat. Kurtler zaten gogus goguse carpisamaz. Bunun en buyuk ornegi sen hic tek basina gezen kurtun birine kafa tuttugunu gordun mu? 3,4 kisi oldular mi belasir kurtler. Senle benle sorun cozulecek ise buyrun devam edin. Bende bu sorunun cozulmesini istiyorum. Ama boyle olmayacagina inaniyorum. O yuzden oraya profosyonel askerlerin gitmesi gerek.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bak kardeşim! neyse kardeşim meydan senin konuşmaya devam et. Bu arada en son hangi savaş oyununu oynadın? Söylede bende oynayayım baya güzel strateji yaptırmış sana.