Yazdığın herşeye sayfa sayfa cevap veririm ama gerçekten sen tamamiyle alakasız ve mantıksız konuşuyorsun. Hakaret ettiğimi söylüyorsun. Evet ettim.
Peki sor pişmanmıyım? DEĞİLİM.
Neden mi? Sen benim milli değerlerime saygı duymazsan, şehitlerime saygı duymaz, askerliğe vs. laf edersen hakaret ederim ve sana hiçte saygı duymam.
Bu konuya gelip yorum yapma zorunluluğun yoktu. Baktın askerlik ile ilgili bir konu ve sen askere gitmek istemiyorsun konuyu es geçebilirdin. Neden tahrik edici mesaj yazıyorsun? Eğer o mesajı yazıyorsan bu cevaba da katlanacaksın.
her beğenmediğiniz fikre hakaret ederek cevap veremezsiniz. Burada bana vatan sevginizi sayfalar ile kanıtlamak yerine elinize silahı alıp güneydoğuya gitmenizi tavsiye ederim.
Eline su tabancası almamış gencecik çocuklar , malum arkadaşların iktidarları için pisi pisine ölüyor. Sokakta simit satan , garsonluk yapan insanları askerlik adı altında 1 ay eğitip gönderiyorlar teröristlerin karşısına. Vatanı milleti kurtarmak sizin bizim görevimiz değil. Bu iş için yetiştirilmiş insanlar var. Sokakta simit satan , üniversiteden mezun olup atanamayan öğretmenler kurtarmaz vatanı.
Daha öncede söylediğim gibi elinizi kolunuzu tutan yok. Bakın pkklılar çatır çatır çıkıyor dağa , bir hiç uğruna da olsa ölmeyi göze alıp ölüyorlar.
Sizede aynı şeyi tavsiye ederim , birilerinin gelip sizi çağırması gerekmiyor. Şu dilekce verenleride anlamıyorum , sadece şov yapıyorlar. Tsknın dilekceyle askere aldığı nerede görülmüş yav. Herkes bunu bildiği için dilekce veriyor. Sizde verebilirsiniz. Yani en azından buraya koyarsınız dilekcenizi bize karşı ne kadar vatansever olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.
Neyse uzatmanın anlamı yok. Özetle ben askerlik yapmayı düşünmüyorum. Sizlerin yapması veya yapmaması çokta umrumda değil.
İyi günler