Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben gidenlere bir şey söylemiyorum. Gitmek isteyen gidebilir. Askerlik için çağrı beklemenize gerek yok. Açın okuyun kuvai milliye oluşumlarını , zamanında insanların vatan kurtarmak için neler yaptıklarını , nasıl örgütlendiklerini , o insanları kimse çağırmadı , herkes kendisi gönüllü oldu. Geçip klavye başında kendi egolarını delikanlıyım havalarıyla bastırmadılar.

Ayrıca türkiyedeki eğitimsizlikten olsa gerek şöyle bi olay var ; vatanını en çok seven askere gidip merminin önüne atlamak zorunda değil.
Atatürkün bu cehalete kapılanlar için söylediği güzel bir söz var ; "Vatanını en çok seven , işini en iyi yapandır" diye. Bunları idrak etminiz gerekiyor.

Ayrıca bana yazdığınız tüm mesajlarda hakaret ediyorsunuz , adam değilsin ,git kestir vs. yakışmıyor. Birşeyleri izah etmek için küfür etmenize veya hakaret etmenize gerek yok. Kaldı ki benim askerlik yapmam veya yapmamam sizin haddinize değil. Yıllarca dağlarda yaşan ve eline silah alan adamların önüne canlı hedef olmamayı seçecek kadar bilincim yerinde , aynı şeyi sizede tavsiye ederim.
Yazdığın herşeye sayfa sayfa cevap veririm ama gerçekten sen tamamiyle alakasız ve mantıksız konuşuyorsun. Hakaret ettiğimi söylüyorsun. Evet ettim.

Peki sor pişmanmıyım? DEĞİLİM.

Neden mi? Sen benim milli değerlerime saygı duymazsan, şehitlerime saygı duymaz, askerliğe vs. laf edersen hakaret ederim ve sana hiçte saygı duymam.

Bu konuya gelip yorum yapma zorunluluğun yoktu. Baktın askerlik ile ilgili bir konu ve sen askere gitmek istemiyorsun konuyu es geçebilirdin. Neden tahrik edici mesaj yazıyorsun? Eğer o mesajı yazıyorsan bu cevaba da katlanacaksın.

YRG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
40 yil mecazi bir anlam. Senden benden daha iyi silah kullandiklari ve bolgeyi bildikleri konusunda suphen var mi? Senin benim oraya gidip catismamis sence normal mi? Askerligimi yapmadim evet. Turk askerini hafife almam. Boyle demagoloji yapma. Ama 20 yasindaki adamla da 40 yildir dagdaki adami karsi karsiya koyarsan mecbur insanin gozunde hafif kalir. Koyacaksin oraya ozel timi. Yikip gecsinler. Ama senle benle olmaz bu is.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Askerliğini yapmadıysan lütfen yorum yapma o zaman. Kulaktan doğma, izlediğiniz videolarla gelip burada yazı yazmayın. 40 yıldır dağda yaşayan adam dediklerinin en çok korktuğu nedir biliyor musun? Göğüs göğüse muharebe dediğimiz, karşılıklı çatışmaya girmektir. Çünkü bilirler ki helâk olacaklar.

Bu nedenle ya pusu atarlar, ya arkadan vururlar.

Demogoji falan yaptığım yok. 15 ay askerlik yapmış birisi senin o 40 yıldır dağda dediğin kişiden kat be kat daha iyi silah kullanır.