_ottomanempire_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan savaşta değiliz de nerdeyiz? Karşındaki adamlar sana gül mü dağıtıyor? Karşındaki adamlarda SAVAŞACAK yürek olmadığı için kahpeçe arkadan vuruyorlar. VATANININ BEKÂSI için canlarını veriyor o yiğitler. Askerlik Kutsal vazifedir. Askere gitmeden anlayamazsın sen bunu. Yarın çağırsınlar ilk uçakla gitmezsem namerdim. 40 kere çağırsalar 40'ında da aynı heyecanla koşa koşa giderim.
Ha sen yapmak istemiyormuşsun. İsabet olur. Çünkü YÜREKLİ adamlar lazım orduya.

Yazmayayım diyorum susayım diyorum illaki senin gibi bir cins çıkıp böyle cins yorum yapıyor ya deli oluyorum. Gitmek istemiyorsan gitme kardeşim git kestir sende kurtul millette kurtulsun. Ama sen gitmek istemiyorsun diye gidenlere laf etme!
ben gidenlere bir şey söylemiyorum. Gitmek isteyen gidebilir. Askerlik için çağrı beklemenize gerek yok. Açın okuyun kuvai milliye oluşumlarını , zamanında insanların vatan kurtarmak için neler yaptıklarını , nasıl örgütlendiklerini , o insanları kimse çağırmadı , herkes kendisi gönüllü oldu. Geçip klavye başında kendi egolarını delikanlıyım havalarıyla bastırmadılar.

Ayrıca türkiyedeki eğitimsizlikten olsa gerek şöyle bi olay var ; vatanını en çok seven askere gidip merminin önüne atlamak zorunda değil.
Atatürkün bu cehalete kapılanlar için söylediği güzel bir söz var ; "Vatanını en çok seven , işini en iyi yapandır" diye. Bunları idrak etminiz gerekiyor.

Ayrıca bana yazdığınız tüm mesajlarda hakaret ediyorsunuz , adam değilsin ,git kestir vs. yakışmıyor. Birşeyleri izah etmek için küfür etmenize veya hakaret etmenize gerek yok. Kaldı ki benim askerlik yapmam veya yapmamam sizin haddinize değil. Yıllarca dağlarda yaşan ve eline silah alan adamların önüne canlı hedef olmamayı seçecek kadar bilincim yerinde , aynı şeyi sizede tavsiye ederim.