_ottomanempire_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşadığın, ekmeğini yediğin, havasını soluduğun TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni bir araştır. Bahane arıyorsunuz askere gitmemek için yok ahmet yok bilal yok süleyman iki isim öğrenen geliyor burada laf salatası yapıyor. Polis senin zihniyetindeki insanlar yüzünden görevini yapamıyor, haliyle o senin kavgada ölüyor dediklerin iti köpeği susturmaya çalışıyor.

Merak etme askere zaten adam olanları alıyorlar. Sen tatlı canını sıkma.
madem çok adamsın git askere. Hayır burada geçip klavye delikanlılığı yapacağınıza örgütlenip hareket edin , yarım akıllı teröristler bile örgütlenip 40 yıldır mücadele ediyor. Bizim vatanperver edebiyatı yapanlarda tık yok. Elinizi kolunuzu tutanda yok. Zaten bu klavye delikanlılarında yarım akılda yok , yarım akılı olan çıkabiliyor dağa. Nerede kuvai milliye duygusu.
Ayrıca benim ölen insanlarla problemim yok , yahu adam kavga etmiş , trafik kazası yapmış ölmüş , bakıyorum heryerde şehit oldu haberleri. Türkiyede şehitlik mertebesini her ölen askere giydiriyorlar. Yok öyle birşey. Ülke savaş durumunda değil güneydoğuda ölen askerlerde bence şehit değil. Trafik kazasında ölen askerlere bile şehit oldu diye haber yapıyorlar. Aynı mantığa göre el kaide ve işid için savaşıp ölenlerde şehit olmuş oluyor. Arap teröristlere göre onlarda kuran için öldüklerini düşünüp şehit diyorlar ölenlere. Aynı şeyi bizim devlette yapıyor.

Neyse burada bana laf yetiştirmeyin. Bu benim kendi düşüncem Uzun boylu arkadaşın oğlu var ,damadı var. gözlüklü arkadaşında damadı var. Meclisde 550 vekil var hepsinin asker çağında çocuğu var. Madem savaş kararı alıyorlar , en önde onların çocukları gitmeli. Bide burada bordo klavyecilik oynayan arkadaşlar