En Sonunda olması gereken buydu.! 3 yıldır barıştı açılımdı derken adamlar hem lojistik olarak hemde insan topluluğu olarak kendilerini fazla fazla yenilediler. örgütün dağ kadrosunu şehirlere yerleştirdiler. taktik ve strateji olarak yön değiştirdiler. bugün bu vatan hainleri şehirlerde askere, polise sıkıyorsa ve bu farklı farklı şehirlerde meydana geliyorsa benim teorimde haklı olduğumu gösterir. peki 3 yıl boyunca İSTİHBARAT teşkilatı ne yaptı? neden bu adamları adım adım izlemedi? f16 kaldırıp kandili bombalamak yetmez. çünkü adamlar kandilden emir alıyor şehirde uyguluyor. kandilde askerimize sıkılmıyor. sözün özü DEVLET atması gereken adımları atmıyor. İSTİHBARAT sınır dışı odakları izleyip eğitmek veya donatmak yerine sınır içi bu hainlerin yapılanmalarını adım adım izlemeliydi. ne zaman bu hainler kafasını kaldırdı? Adıyaman 'da 1 askerimiz şehit olduğu zaman işte o zaman verilen istihbarat bilgiler ışığında hepsini elinle koymuş gibi alacaktın. 1050 kişi göz altına aldım terör operasyonu karşısında ama ne oldu? şehit haberleri gelmeye devam ediyor demek ki burada bir yanlış var. 1050 kişi yerine eylem hazırlığı yapanları gözaltına alman gerekirdi veya ÖLÜ Olarak ETKİSİZ ele geçirmen gerekirdi. yapılması gereken yapılmayınca HALK afedersiniz ama aptal değil. madem öyle kazma, kürek, sopa Allah ne verdiyse çıkalım sokak sokak ev ev şehir şehir, dağ dağ bulduğum VATAN HAİNLERİNİN cezasını biz verelim diye teklifte bulunuyor. zaten KURTULUŞ SAVAŞIDA böyle kazanıldı.
seferberlik var bekliyoruz hazır olarak
kaç tane öldürürsek o kadar kardır
at ,vur, övün