Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
askerlik kutsal vazife değildir. Kaldı ki mesela ben yapmak istemiyorum. Uzun arkadaşın kafası esti diye masum insanların ölmesi kadar vicdansızca birşey olamaz.Gencecik askerler pisi pisine ölüyor ,yazık yahu. Ayrıca bildiğim kadarıyla şuan ölen askerlerde şehit değil, çünkü şehit olabilmeleri için savaş durumunda olunması gerekiyor diye biliyorum. Ama tabi medya böyle anlatmıyor. Yav üniversitede kavga edip ölen çocuğa bile şehit diyebilen bir ülkedeyiz. Ne garip bi durum.
Şuan savaşta değiliz de nerdeyiz? Karşındaki adamlar sana gül mü dağıtıyor? Karşındaki adamlarda SAVAŞACAK yürek olmadığı için kahpeçe arkadan vuruyorlar. VATANININ BEKÂSI için canlarını veriyor o yiğitler. Askerlik Kutsal vazifedir. Askere gitmeden anlayamazsın sen bunu. Yarın çağırsınlar ilk uçakla gitmezsem namerdim. 40 kere çağırsalar 40'ında da aynı heyecanla koşa koşa giderim.
Ha sen yapmak istemiyormuşsun. İsabet olur. Çünkü YÜREKLİ adamlar lazım orduya.

Yazmayayım diyorum susayım diyorum illaki senin gibi bir cins çıkıp böyle cins yorum yapıyor ya deli oluyorum. Gitmek istemiyorsan gitme kardeşim git kestir sende kurtul millette kurtulsun. Ama sen gitmek istemiyorsun diye gidenlere laf etme!