Konu
Web Arayüz Çizimi, Grafik Tasarım, Yönetim Paneli, Logo Tasarım, PSD/CSS3/JS/HTML5/PHP
31-07-2015, 23:50:41
webhizmet
İŞ ALIMI KAPALI
gangan adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
arkadaş oldukça profesyonel, neredeyse hiç düzeltme istemedim kendisinden, çoğu şeyi tam isteğime göre ilk seferde çok başarılı bir şekilde yaptı
utq_ adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
arkadaşın eline koluna sağlık, çizim+html+css çok iyi iş çıkardı sürekli diyalog halinde ne istediysem anında cevap verdi. Uygun fiyata düzgün bi iş çıkardı
Mfile adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
İş teslim alınmıştır ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim kaliteli tasarımlarla işinin hakkını veriyor
Veysel3545 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar bu kadar zamandır bu işlerin içindeyim ama bu kadar iyi yaklaşımı olan bi arkadaş tanımadım inanın hiç bir üçret talep etmeksizin cok yardımcı oldu bazı kişilerlede ortak calışma yapmak istedim ama malesef hep hüsranla bitti WTC Grup ba şükranlarımı sunuyorum hayatında başarılar diliyorum sagolsun beni büyük bir dertten kurtardı ellerine sağlık...
SeOptimizasyon adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Çizim+html+css oldukça başarılı bir arkadaş yakın zamanda bir proje için tekrar calısacagız kendisiyle.
haberbilisim adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bu aralar doğru düzgün responsive tasarım yapabileni ve işine önem vereni bulmak gerçekten zor, yardımların için teşekkürler
haberinize adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
haber sitemi responsive yapıp tüm cihazlara uyumlu hale getirdiğin için teşekkür ederim.
ahmethekim14 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Bu kadar çabuk, hızlı ve dört dörtlük hizmet sağladınız için teşekkür ederim.
Örnek Çalışmalar