Ürünü Freedos olarak almış olabilir misiniz? Çünkü kapalı ürün ya Windows 7-8 kurulu gelir ya da Freedos olarak bir nebze daha ucuza satılır. Misal ben Laptop aldığımda Freedos almıştım. İşletim sistemini kendim sonra eve gelince kurdum.
Zaten lisanslı Windows 8'i sonradan sisteme kuramaz. Siz ya lisanslı almışsınızdır ya da almadıysanız korsan olduğu barizdir.
Yani kim haklı işinde Freedos ürün olup olmadığını araştırmadan aldıysanız ve adam size Windows 8 kuracağını söylediğinde, ürünün içinde neden hazır olarak bulunmadığını sorma ihtiyacı hissetmediyseniz sizin de aynı derecede ihmalkarlığınız olmuş.
Kesinlikle freedos almadım. Hatta kullanıcı adını bile değişmeye üşendim ve hala admin olarak duruyor
biliyorum 5 sene orada yaşadım o yüzden söylüyorum

Hak arama işi çok zor maalesef orada
Maalesef...
Kim haklı kim haksızdan ziyade 1.5 senedir crackli veya benzeri bir yöntemle Windows 8 kullanmışsınız. Sizede 8'i taahhüt etmiş güncelleme yaptığınızda lisans hatası vermiş gidip rica edin diyeceğim ama windows 10'a lisans almaktan başka bir çözüm ne yazık ki bulunmuyor.
O halde mağduriyetimi giderip ücretsiz olarak Windows 10 lisansı yüklenmesi gerekiyor bu durumda. Eğer olmaz denilse bile aradaki fiyat farkını ödemeye razıyım...