JoEN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benden önce yazılan 27 mesaj var. Bunların 3-4 tanesi pkk sempatizanlarına ait. Açıkça söyleyecek cesaretleri yok tabi, korkak köpekler gibi kıvıra kıvıra yana döne alttan alttan çemkirmeye çalışıyorlar. Bir tanesini uyarmıştım, daha önceki mesajlarını da biliyorum neyse...

Şimdi meseleye gelecek olursak, şahsın biri bunlar oy hesabı demiş, kurmaca demiş. Peki sayın kişi, nasıl oluyor da pkk eşinin yanında ve uykusunda insanları öldürüp bunu biz yaptık diye açıklama yapabiliyor? Ve sen sayın karaktersiz, burada Ak parti karşıtlığından taraftar toplayıp laf ebeliği yapmaya çalışırken, bu dünyanın gördüğü en kahpe örgüte tek lafın niye yok? Ben biliyorum sebebini, çünkü sempatizanısın.

Buradan ilan ediyorum; benim bir listem var. Okulumdaki hocamdan, sınıfımdaki arkadaşıma; r10 üyelerinden, ünlü şahıslara kadar. Terör örgütü sempatizanları ve destekçileri. Çok uzak olmayan bir vadede bu ülkede iç savaş çıkarmayı başarabilirseniz eğer (ki hızla ona gidiyoruz), o gün o listedeki isimlere yavaş yavaş ulaşmaya başlayacağım. Klavye delikanlısı mıyız, yoksa köpek avcısı mı, o zaman herkes çok iyi anlayacak.

Allah şehitlerimize rahmet eylesin.

Not: Zamanında çözüm sürecine destek verdim, bu insanlara kendimizi anlatalım, silahla olmuyor kardeş olalım düşüncesiyle. Ama gördükki biz verdikçe, karşı taraf azgınlaştı, biz sustukça onlar coştu, biz sineye çektikçe onlar kabardı. Artık bu iş böyle gitmez. Olan size oldu pkk destekçileri, bize hiçbir şey olmaz. Çok şey kaybettiniz, yakında anlayacaksınız.
o kadar yazı yazmışsın. sonunda "çözüm sürecine destek verdim", demişsin. boşa yorulmuşsun yazarken.