millet ne kadar meraklı imiş
ben test versiyonlarını da kurdum ama bu son yayınlanan iso daki özelikle searchindexer olsun malware için geliştirdikleri olsun ve birçok farklı servis artık sizin kontrolünüzde değil. eskiden kapatıyorduk da ne oluyordu. arka planda taskman a gelmeyecek şekilde yine çalışıyordu
peki ne amaçla neye hizmet veriyor bu tür servisler kimse sormuyor.
kritik güncelleme yayınlanıyor kimse neyi güncelliyor bilmiyor. her ay enaz 5 adet güncelleme mi olur ? hemde en kritiğinden mi... yoksa en kıytırığından mı
w8 i ilk kullananlardan biriydim. sonuç olarak insanlar w7 den ayrılmak istemedi ama görüyorum ki w8 e geçmek istemeyenler TREND olmak için w10 a balıklama atlıyor
w8 ilk çıktığından beri bu metro arabirimi ne halta yarıyor diye tüm micropsoft eğitimenlerine sordum kimse cevap vermeedi. ne oldu ? şimdi kendileri kaldırdılar. çünki işe yaramıyor. ama trend meraklıları basit bir form tasarımını çok sevmiş idi ama sistem kaynaklarını ve arka planda ping lediği site sayısını bilen yok. kimisi saat başı kimisi 3 ayda bir pingleniyordu. ama kime anlatırsın bunları. trend olmak varken
maalesef win10 ile micropsoft kendini deşifre etmiştir. sizin hardware kaynaklarınızı kendi ve başkaları için harcayacağını. şuan kullandığınız veya kullancağınız versiyon hızlı. 3 ay sonra makinaya 1 adet txt bile eklemeseniz o makinada min %30 performans düşüşü olacak
daha da güzeli update leri almak size kalmış birşey değil. özellik güncellemeleri için ise para ödemeniz gerekiyor. vs vs vs diye uzayacak konular
micropsoft yeni bir fanteziye başladı ama sanırım kendi sonunu da hazırlıyor.
umarım en kısa sürede rezaleti ve kendi batışına herkes şahit olur
trend olmanız dileği ile